mega

Didieji Pokyčiai

Rekomenduojami pranešimai

Matai, dauguma zmoniu ir uzknisa tai, kad tokie piktybiski ,,vyrai,, aktyvistai nori ne lygiu, o isskirtiniu teisiu. Normalus gejai nesidrasko, neinkscia del visokiu prasigalvotu diskriminaciju, o paprasciausiai gyvena kaip eiliniai zmones, nesureiksmindami su kuo ten nakti miega. Tai i tokius normaliu zmoniu ir reakcija normali. Nei pykcio nei ka. Bet kai pradedama rekauti apie prasigalvotas nuoskaudas, mat jiems neduoda zenytis, vaiku vaikintis ir is vis nelaiko aukstesniais uz kitus, tada atsiranda visai naturalus siutas ir neigiama zmoniu reakcija. Ir is vis, pas mus demokratija veikia tik i viena puse-jei koks agrastas tave iskeiks prakeiktu homofobu, tai jam nieko nebus, o jei tu agrasta iskeiksi ir dar nete p... pavadinsi, tai gausi keliu xboxu vertes bauda ir kompo neteksi. Tikie dvigubi standartai ir sukelia ta priesiskuma visuomeneje.

Beje nezinau kaip dabar,bet 99-02 gyvenau Olandijoje. Tai paprastu olandu poziuris i gejus yra labai neigiamas. O Amsterdamo tai is vis jie labai labai nemegsta. Taip kad cia ne zmones olandai tolerantiski, bet tik ju istatymai :)

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip matau jus gana vis tolerantiski supratingi tikrai nesitikejau :) Didelis Aciu.. Jaunimas tikrai fainas beja as nuo sitos svetaines atsiradimo buvau visados kartu na nesu aktivi nedgi labai neaktivi bet ka padarysi.. :D Kaskada anksciau buvo dar viena svetaine tokia bet ji uzsidare taipat su koncolemis susija kaip ir sitoji na tos senosisos nebeliko asirado sita ir labai issiplete ir iki siandienos gyvuoja... Na sekmes ir laikykites ..

Man asmeniskai jokio skirtumo kas ka su savo kunu daro. Na nepatinka pimpis, nori buti moterimi-prasau, kas gi draudzia. Jokiu neigiamu emociju(teigiamu taip pat). Bet esu kategoriskai prie leidima isivaikinti vaikus dviems ,,vyrams,,(kitaip pavadinus dar bana uzdes :D ). Pirma-mokykloje vargsus vaikucius negyvai uzjuoktu nuo pirmos klases, tolesniu argumentu manau ir nereikia vardinti.

Beje ,dirbau Afgane , ir profuose nemazai laiko praleidau, bet tokios drasos viesai prisipazinti apie toki dalyka , o dar ir su nuotrauka, tikrai netureciau :D

Beje, jei nepasirodysiu super nemandagus, noreciau uzduoti klausima-o kaip del antros puses? Ar vyrai patinka ar moterys? Tiesiog kazkaip smalsoka pasidare :D

Na siap ar taip sekmes :D

Na esu lesbijiete. ir dar aseksuali... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip matau jus gana vis tolerantiski supratingi tikrai nesitikejau

Kol žmogus netrukdo ir nedaro man ir kitiems žalos tol aš esu tolerantiškas (vienintelis dalykas ko niekada gyvenime netoleruosiu tai gėjų ir lezbiečių teisė įsivaikinti vaikus,kad ir kas bebūtu aš prieš ),o taip gyvenk ir leisk kitiems gyventi,o tie kas loja kaip šunys yra paprasčiausi vaikai kurie ilgiau pagyvenę supras tai ką sakiau. Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol žmogus netrukdo ir nedaro man ir kitiems žalos tol aš esu tolerantiškas (vienintelis dalykas ko niekada gyvenime netoleruosiu tai gėjų ir lezbiečių teisė įsivaikinti vaikus,kad ir kas bebūtu aš prieš ),o taip gyvenk ir leisk kitiems gyventi,o tie kas loja kaip šunys yra paprasčiausi vaikai kurie ilgiau pagyvenę supras tai ką sakiau.

Vat butent, kol gyveni sau ir kitiems blogo nedarai, netrukdai kad ir koks bebutum. O jei lenda(kaip mus kariuomeneje virsila moke :D ) duok su taburete per galva kad maza nepasirodytu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau žmogau mega pas psihchologą kursus užsisakyt reiktu, o ne lytines operacijas darytis.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:D :D :D

Nustebino.

Mega tikrai nueik pas psichologą,išsikalbėk,gal padės. :D

Redagavo Nuggles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau žmogau mega pas psihchologą kursus užsisakyt reiktu, o ne lytines operacijas darytis.

Tai psichiatra lankau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pačiam tokie dalykai nepatinka, bet jei jau nori, ką padarysi, man netrukdo. Tiesiog keista, kai nori būt kitoks žmogus, nei jis yra. Aš už natūralumą esu, bet tau čia spręst.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Itariu kad cia pasalianmos zinutes ir neviena ? :D kaska negarazaus parasote ??? :D na suprantama ... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mega cia netik jaunimas. bet as manau tai yra kad tau pasiseks ir tu sudalyvausi toj laidoj ir jai per laida pasakysi jok playmanijos bahuriukai yra super mes dar netokiu geru dalyku parasysim :mellow:

Itariu kad cia pasalianmos zinutes ir neviena ? :rolleyes: kaska negarazaus parasote ??? :kede: na suprantama ... :kede:

as manau kad niekas nieko netrina

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siukslineje nieko nera. Nieko netrinama. O buvo kasnors istrinta? Ar tik taip galvoji?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Stebėtiną brandumą PlayManai rodo, šią temą dažnai stebiu, bet moderuoti dar neteko nieko. Šaunuoliai. :rolleyes:

Sėkmės Mega.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siukslineje nieko nera. Nieko netrinama. O buvo kasnors istrinta? Ar tik taip galvoji?

Nu e-mailu gaunu atrodo daugaiu atsakymu tai yra pranesimu kad kaskas parase ,o kai paziuriu tik viena kita na nesuprantu :rolleyes: na nesvarbu...

...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.