mega

Didieji Pokyčiai

Rekomenduojami pranešimai

Tai ten ir vaziuoja darytis operacijos, kad atsikele pasigestu butent "VIENO" organo :dance:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

+ tau mega vien uz drasa,nezinau ar as tureciau jos tiek,kad prisipazinti turintis tokiu noru (patikekit neturiu :dance: ) :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

+ tau mega vien uz drasa,nezinau ar as tureciau jos tiek,kad prisipazinti turintis tokiu noru (patikekit neturiu :dance: ) :D

Aciu :D beja mano vardas Alisa jei pavyks dokumentus pasikeist busiu Alisa :D

Redagavo mega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kur ritasi musu pasaulis, degraduoja grynai.

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kur ritasi musu pasaulis, degraduoja grynai.

O tau ka? Trukdo? Tau butu geriau, jei pasaulyje butu daugiau zudiku, negu transseksualu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tau ka? Trukdo? Tau butu geriau, jei pasaulyje butu daugiau zudiku, negu transseksualu?

Nelabai koks čia palyginimas žudikų ir transeksualų. Šiaip gal jis turi savo nusistatimus ir tiesiog jam tai nėra priimtina, nes juk visi to negali palaikyti, turi būti dvi pusė. Aš tai asmeniškai jei už, nei prieš.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekreipkit i sita "XXXX IDIOT" demesio. Jo tikslas visiems priestarauti ir gadinti nuotaika. Beto, kad jis istisai kliedi dar ir lenda i akis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai jokio skirtumo kas ka su savo kunu daro. Na nepatinka pimpis, nori buti moterimi-prasau, kas gi draudzia. Jokiu neigiamu emociju(teigiamu taip pat). Bet esu kategoriskai prie leidima isivaikinti vaikus dviems ,,vyrams,,(kitaip pavadinus dar bana uzdes :thumbsup4: ). Pirma-mokykloje vargsus vaikucius negyvai uzjuoktu nuo pirmos klases, tolesniu argumentu manau ir nereikia vardinti.

Beje ,dirbau Afgane , ir profuose nemazai laiko praleidau, bet tokios drasos viesai prisipazinti apie toki dalyka , o dar ir su nuotrauka, tikrai netureciau :D

Beje, jei nepasirodysiu super nemandagus, noreciau uzduoti klausima-o kaip del antros puses? Ar vyrai patinka ar moterys? Tiesiog kazkaip smalsoka pasidare :)

Na siap ar taip sekmes :D

• Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone nėra tai labai gerai bet svarbu kad tam žmogui kuris tam pasiryžo būtu gerai.Juk nėra čia masinė epidemija ar pan,man pvz nesvarbu kad ten Antanas taps Alisa,Tomas pradės vyrus mylėti o Onutė peni prisiaugins juk tokie žmonės niekam nekenkia ar kažko blogo kitiems tokiais poelgiais nedaro.Nesvarbu kaip žmogus atrodo ar jis iš vyro moterimi tapo svarbu kad žmogus išliktu žmogumi ir netaptu gyvuliu,pažiūrėkite žinias kur malalietkos ant heros sėdintis senutes nukankina arba invalidėm padaro kad atimti iš jų kapeikas kurias jos gauna ir jų užtenka ne pragyvenimui o minimaliam egzistavimui :thumbsup4: Tai kas jum geriau 10 tokiu degradu malalietku ar 10 transeksualų? Mačiau kaip kažkas rašė kad tai yra degradavimas ir t.t. nė velnio čia yra kiekvieno žmogaus asmeninis spendimas ir kol jis nekenkia ir kitaip nedaro aplinkiniams žalos niekas neturi teisės prieštarauti ir t.t. o kam maža vietos tegu padaužo galvą į sieną ir apsiramina :D

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu :thumbsup4: beja mano vardas Alisa jei pavyks dokumentus pasikeist busiu Alisa :D

Na visi mąsto skirtingai kitiems tai normalu kitiems ne. Pvz: Man ne :D Koki tave gamta sutvėrė toks ir turi likti. Nuotrauka Ką aš galiu pasakyt sėkmės tau gal kada nors išsipildys tavo svajone būti moterim! Nuotrauka

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi esu pries tokius dalykus bet per daug nesmerkiu , gyvenkit kaip gyvene ,tiesiog nemegstu kai zmones del to skelbiasi.

• Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apšalau... :) Nu labai daug drasos turėt reik viešai pareikšt... Nu sekmės vistiek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ko gero daugeliui butu nemalonu suzinot jeigu tavo pana kadaise buvo vaikinas (ar atvirksciai). Bet jei netenka su tuo susidurt, tai nesmerkiu, tegu daro ka ismano su savo kunu. As labiau linkes i naturaluma, koks esi toks. Labiausiai pateisinu tuos zmones kurie darosi plastines kai jie negrazus, bet jei atrodai gerai, tai kam save kankint? Bet uz tai, zmones prisipazysta turintys problemu, o neverkia susiguze kamputyje, tai gerbiu, tik zinoma tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuviskasis mentalitetas. As uz, as pries. Galbut truputi nuklysiu nuo pagrindines temos, bet pvz pas mane darbe vienas gejus dirba. Vyras jau metuose ir greitu metu i pensija iseis. Bet jei ne sita tema ir visos sitos diskusijos, as buciau apie ji net nepagalvojas. Jis nesikabina, nesidalina savo ispudziais, nelenda po nagais. Kartais ir grama padarom ir b****** viskas gerai. Aplamai darbe jo niekas nediskriminuoja nors visi zino jo gyvenimo buda. Viskas gerai, kai randasi savo vietoje. O vat tie kur su savo vaivorykstinem veliavom po Vilniu laksto (tiksliau lakste) man jau per daug. Nori lygiu teisiu, bet viesai apie juos kalbeti baisu, nes 3000lt baudos ir dar kompa konfiskuos. Nuaidesiu kaip ju amzinas priesas ir panasiai. Va kokia ta Lietuva. Gyventume Olandijoje ar Danijoje, tai sitoje temoje vargu ar bent vienas postas butu atsirades. Peace.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.