matosis10

GTA IV

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki atsitiko Beda Isirasiau gta IV per hdd ir man visas zaidimas juodai baltas ka daryt

sr jei tema ne tinkamoi vietoi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki atsitiko Beda Isirasiau gta IV per hdd ir man visas zaidimas juodai baltas ka daryt

sr jei tema ne tinkamoi vietoi

Neaprašei nei kas nei kaip... Kaip sprendžiu pas tave ps3 arba Jtagintas xbox360.. Manau problema pas tave arba televizoriuje arba kabelyje kuris perduoda vaizdą į teliką..

tema manau taip pat ne pačioje tinkamiausioje vietoje

Redagavo igns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai su kitai zaidimas ir su tema tik isijungu gta IV ir Nera Spalvu juoda balta gal nustatyt eina jai taip prasau viska detaliai aprasyti gausit r3p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas gerai su kitai zaidimas ir su tema tik isijungu gta IV ir Nera Spalvu juoda balta gal nustatyt eina jai taip prasau viska detaliai aprasyti gausit r3p

Šiaip kokia man nauda iš to "+rep" ir šiaip naujokai reputacijos duoti negali . Beje, tu manai, kad mes aiškiaregiai? Konkrečiau viską aprašyk.

Redagavo igns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu krc Pvz isijungi zaidima MMA is Hdd viskas Veikia spalvos yra Grafika gera tada Isijungi Gta IV ir Viskas Juodai Balta Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu krc Pvz isijungi zaidima MMA is Hdd viskas Veikia spalvos yra Grafika gera tada Isijungi Gta IV ir Viskas Juodai Balta Nuotrauka

Ne į temą

Tai b*** nusipirk nauja telika o ne per sileli zaisk kuris rodo juoda/balta vaizda ;)

O seip bandyk perasyt i nauja diska ir pirma perleisk zaidima per ABXGD (nesinaudoju tokiom pragramom tai pavadinimas gali buti netoks bet panasus :lol: ).

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Ne į temą

Čia buvo skirta Man? Kaip spėju, kad man. Šiaip kableliai visi nėra mano stiprioji pusė,bet aš bent jau stengiuosi rašyti lietuviškai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo, kad tu žaidi ant SDTV per AV laidą ir jei tv labai senas jis gali nepalaikyti region free žaidimų, kurie būna tik ant 60hz, todėl jis kai kuriuos žaidimus rodo nespalvotai, man taip buvo su ps1 :dwn:

Redagavo LFXiksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Čia buvo skirta Man? Kaip spėju, kad man. Šiaip kableliai visi nėra mano stiprioji pusė,bet aš bent jau stengiuosi rašyti lietuviškai.

čia temos autoriui. nei skyrybos ženklų, nei normalios rašliavos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia temos autoriui. nei skyrybos ženklų, nei normalios rašliavos.

Cia daug tokiu yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tikriausiai spalvos pasibaigė. reikia varyti pas meistrą ir jis pripildys naujų dažų tau :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tikriausiai spalvos pasibaigė. reikia varyti pas meistrą ir jis pripildys naujų dažų tau :)

Ne į temą

Labai juokinga, Man atrodo stai atsakymas galim rakint tema....

Ne jei rimtai bandyk ant kitu tv ar tikrai tapati rodo? O GTA nustatymuose video ziurejai neuzsuktos ten spalvos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne jei rimtai bandyk ant kitu tv ar tikrai tapati rodo? O GTA nustatymuose video ziurejai neuzsuktos ten spalvos?

Gta nustatymuose nera ant kitu teliku nebandziai greit pirksiu nauja tv paziuresim

tikriausiai spalvos pasibaigė. reikia varyti pas meistrą ir jis pripildys naujų dažų tau

Man spalvos o tau ziuriu smegenys isbego

O GALI BUT DEL ZAIDIMO????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.