sSaWaSs

JTAG ar SLIM

Rekomenduojami pranešimai

Pardaviau savo fat 60gb xboxa ir noriu nusipirkti nauja tai galvoju ar pirkti slima 250gb atrsista 1,9 firmware ar fat 60gb jtag? Kuri pirtumet jus? Nes man labai sunku apsispresti as xbox live kaip ir nesinaudoju, nes game online yra mokami, o per jtaga galeciau zaisti per xliknk tik ar ten yra daug zmoniu ir ar visi zadimai yra suderinami su xlink kai?? Ir kaip jtagas skaito zaidimus is isorinio hdd normaliai? nestringa ar dar kasnors? Ir dar girdejau kad ant jtag yra didele tikimybe gauti rrod ar tai tiesa?? Kainos daugmaz vienodos jtag 1049lt slim 1000lt

Redagavo sSaWaSs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pardaviau savo fat 60gb xboxa ir noriu nusipirkti nauja tai galvoju ar pirkti slima 250gb atrsista 1,9 firmware ar fat 60gb jtag? Kuri pirtumet jus? Nes man labai sunku apsispresti as xbox live kaip ir nesinaudoju, nes game online yra mokami, o per jtaga galeciau zaisti per xliknk tik ar ten yra daug zmoniu ir ar visi zadimai yra suderinami su xlink kai?? Ir kaip jtagas skaito zaidimus is isorinio hdd normaliai? nestringa ar dar kasnors? Ir dar girdejau kad ant jtag yra didele tikimybe gauti rrod ar tai tiesa?? Kainos daugmaz vienodos jtag 1049lt slim 1000lt

Jei Jasper Jtag tai rrod negausi ir xlink tai veike tik ant tu zaidimu kur galima zaist per system link atrodo.

Rinkis kuri nori vistiek jei tau uz online moket per daug yra tai pirkt jtag tai ten dar zaidimus per xlink pazaisi kuriuos eis ir disku nereikes pirkt o is hdd skaito viska normaliai.

Bet butinai ziurek jasper'io nes jei ne jasperis tai gali gaut rrod.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš asmeniškai nebepirkčiau jokio kitokio, tik JTAGą. But that's just me. Dėl RRoD, tai man neteko girdėti, kad didesnė tikimybė. Logiškai galvojant, atrodytų, jog mažesnė, nes gali nusistatyti aušintuvo sukimosi greitį. Gal ko nors nežinau, bet nelabai sugalvoju priežasčių, kodėl tikimybė gauti RRoD galėtų būti didesnė... O kiti pliusai jau paminėti ar turbūt šiaip girdėti: nereikia kompaktų, veikia visokiausi emuliatoriai, galima nemokamai žaisti XBLA žaidimus ir įsikelti DLC, veikia visų regionų žaidimai...

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi tokia galimybe isigyti jtag, tai tik JTAG! Isimesi 250-500 GB HDD ir vargo nematysi, zaisi visus geimus ofline tiesiai is hdd arba per xlink.

Jei tau XBL nera svarbus, tai tik JTAG. Aisku JTAGas turi savo minusu, kaip daznas softo atnaujinimas (teks gilintis) kaikurie (nedaugelis) geimu gali nepasileisti arba teks ieskoti paleidimo budu.

Pats sedziu su jtagu, 120gb elite ir su 250gb Slimu. Slimas naudojamas tik xbl dalykams, visa kita laika guli ir dulkeja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as turiu 2 boxus, jtag ir org. laiko aidimams daug neturiu todel taip gaunas kad su abiejais zaidziu po lygiai, nes be LIVE man nelabai idomu losti. bet aisq yra tokiu zaidimu kur tik vienam, tai juos savaime aisq siunciu ir zaidziu ant jtag'o. jei noriu MP losti, tenka zaidima pirkti, bet kaip ir sakiau su draugu kompanija daug smgiau zaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat siūlyčiau imt JTAG'a, pats imčiau, jei litų būtų :)

Kad ne litu turi buti, o paciu Jtag xboxu :) jau sunku rasti ju, nes nauju nieks nepadarys, nebent jau deveta imtum, jei kas parduotu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.