blynda

Bendra tema apie nesiojamu kompiuteriu pirkima

Rekomenduojami pranešimai

Geimam naudosi ?Koke kaina mazdaug ? Ir jei pirksi tai is lt saitu ?

Na kartais geimam, bet tikrai ne patiem naujausiem. Daugiau pramogoms.

Kaina - iki 2,5k Lt

Geriau lt saitai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, patarkit kokį laptopą pirkti iki 1600-1700 litų. Naudojamas būtų moksl.. Ai ką čia bandau apgauti, daugiausia juo bus žaidžiama, nereikia man žaidimam ultra grafikos, bet aišku jei atsirastų tokių variantų būtų nerealu :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, patarkit kokį laptopą pirkti iki 1600-1700 litų. Naudojamas būtų moksl.. Ai ką čia bandau apgauti, daugiausia juo bus žaidžiama, nereikia man žaidimam ultra grafikos, bet aišku jei atsirastų tokių variantų būtų nerealu :)

http://www.asusshop.lt/asus-nesiojami-kompiuteriai/asus-x53sd-nesiojamas-kompiuteris.html . sitas neblogas tik dar reiktu 150lt prisidet :) pats panasu turiu ir tikrai nesigailiu.Bet sitam modeli vaizdo plokste biski lievoka . Pasiziurek 1a.lt , skytech.lt , fortakas.lt manau kazka tikrai rasi .

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, patarkit kokį laptopą pirkti iki 1600-1700 litų. Naudojamas būtų moksl.. Ai ką čia bandau apgauti, daugiausia juo bus žaidžiama, nereikia man žaidimam ultra grafikos, bet aišku jei atsirastų tokių variantų būtų nerealu ;)

mano variantas: http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Acer/AER_Aspire_5750G_PRO_GAMER_/_1/LXRMX0C049_6GB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=414067

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.