easas21

Strongholkl

Rekomenduojami pranešimai

Turiu bėdą su Stronghold Crusader. Naudoju Gameranger programą, kad galėčiau žaisti internete, bet nieko neišeina. Man neleidžia prisijungti prie kitų serverių, pats žaidimas įsijungia ir rašo "Waiting for host...", bet to host taip ir nepagauna. Panašiai yra ir kai bandau aš hostinti serverį mane prijungia, o kiti žaidėjai kurie bando prisijungti rašo "Waiting for host...". Gal kas galit patart kaip visa tai ištaisyti?

Redagavo easas21

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O kodėl nenaudoji tos programos kur kartu su game įsirašo? Berots Game Spy Arcade. Su ja lošdavau su kitais ne kartą ir ne du.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl nenaudoji tos programos kur kartu su game įsirašo? Berots Game Spy Arcade. Su ja lošdavau su kitais ne kartą ir ne du.

Aš turiu ją įsirašęs, bet nelabai suprantu ką ten reikia daryti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu issiaiskinsite kaip ir kas tai parasykite man i pm. Irgi kartu pazaisiu :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš lošiau su draugais per GameRanger nemazai žaidimų tarp jų ir Stronghold, viskas veikė puikiai, pabandyk pačio žaidimo patch padaryt. Greit parsisiųsiu ir pažiūrėsi kaip ten dabar

Papildau: išbandžiau, man viskas veikia kaip ir ankščiau

Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad curseideriui nereikia jokiu papildomu programu... pakurei serva ir davei draugams savo ip prisijunge ir zaist

aisku tik reik firewall nustatymus pakoreguot kad leistu grajuj susisiek su isoriniu tinklu.... na bent jau taip zaisdavau ant XP, seip nemanau kad ant win 7 butu kas nors kitaip, na gal tik reik paleist su admino teisem graju...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.