narkata

Heroes 3

Rekomenduojami pranešimai

Kiek laiko praleista prie šio žaidimo jau nebe suskaičiuoju. Geriausia Herojų dalis Jūsų Androidams!!!

Nuotrauka

NuotraukaNuotrauka

Instaliacija:

1. Parsisiunčiam VCMI.apk arba VCMI.apk, instaliuojam į savo telefoną ir vieną kartą paleidžiam programą (po kurio laiko ji pati išsijungs).

2. Atsisiunčiam šį arba šį ir išskleidžiam "H:\app-data\eu.vcmi".

3.Atsisiunčiam - Heroes 3: Shadow of Death ar Heroes 3: Complete ir instaliuojam į savo kompiuterį. (bent aš siunčiau su crack'u Shadow of Death)

4.Atsisiunčiam papildymą: Wake of Gods ar Wake of Gods ir istaliuojam.

5. Nukopinat visus Heroes 3 failus iš savo kompiuterio (C:\Program Files\3DO\Heroes3) į atminties kortelę (H:\app-data\eu.vcmi)

6. jei norit praleist 3,4,5 punktus galit atsisiųst jau intaliuotus Heroes 3: Shadow of Death Heroes

Heroes3.part1.rar - 286.1 Mb

Heroes3.part2.rar - 48.1 Mb

arba iš čia

Heroes3.part1.rar - 286.1 Mb

Heroes3.part2.rar - 48.1 Mb

, su paildimu, failus išskleidžiam ir nukeliam į "H:\app-data\eu.vcmi", tačiau negaliu patikint, kad veiks

7. Galiausiai paleidžiam VCMI ir po kelių sekundžių jau galit mėgautis nuotykiais

Reikalingas galingas telefonas su labai daug ramų

Patikrinta ir veikia ant Samsung Galaxy S

Šaltinis "symbianity"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazin ar ant mano nokia c6 jis vilks, bet seip oi kaip mes jy losdavom... keliese prie vieno pc per nakts beldis, bele geras game :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazin ar ant mano nokia c6 jis vilks, bet seip oi kaip mes jy losdavom... keliese prie vieno pc per nakts beldis, bele geras game :D

Mano ir c6,kazin vilks ?

O tai čia ne Androidam šitas žaidimas? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kai tik sutaisis mano galaxy s iskart isirasau aciu uz sita gida

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandysiu irasyt i savo 2.2 versija,ir isbandysiu Heroes3 ir veliau pakomentosiu,nes ziuriu jokiu komentaru nera ar gerai veikia zaidimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepavyksta man nekaip irasyt tos 2.2froy i savo LG GW620 tai antradieni turesiu Samsung Galaxy Mini S5570 galvoju ten turetu eit normaliai sitas zaidimas nes jis su 600mhz procesorium,384Mb ram bei kazkokia andro 200 vaizdo korta :) nes nuo vaikystes man patinka heroes zaidimai ir noreciau ji turet ir savo android telefone :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzp.... neveikia nei su vienu budu... reiks dar karta viska irasyt

Redagavo Redzis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.