GYNGA

Programų rekomendacijos

Rekomenduojami pranešimai

Turim temą žaidimų rekomendacijoms, reikia ir appsus geriausius papostint.

Taigi mano geriausių programų sąrašai:

Nemokamos:

Nuotrauka

Music Box Pro - nuostabi programa nemokamos muzikos mylėtojams (kas nors iš jūsų perkat dainas?). Teisiog paimi, parašai pavadinimą ir parsisiunti. Paprasta ir greita, ir kolkas radau visas dainas, kurias ieškojau. Deja iš Android Marketo šitą gėrį jau pašalino tad teks siųstis iš kitų šaltinių. Beje, šios programos analogų yra ir markete, bet porą iš jų išbandžiau tai labai jau lėtas ant jų siuntimas, net ant Wi-Fi vėžliškai siunčia. Tad kolkas Music Box Pro man geriausia programa savo srityje.

Nuotrauka

Sound Hound - Shazam analogas, tik nemokamas ir be jokių abribojimų (nemokama Shazam versija turi 5 dainu per mėnesį abribojimą), suranda beveik visas dainas, gali iš karto pasižiūrėt surastą dainą Youtubėj ir šiaip patogi ir gera programa.

Nuotrauka

Fancy Widget - tiesiog labai gražus laiko ir orų widgetas, kuris yra dažniausias svečias mano tel. namų ekrane

Nuotrauka

Android Volumer - tiesiog paprastutė programėlė telefono garsų valdymui nesiknaisiojant po Settings

Nuotrauka

Zedge - zedge.com Android programa, turinti tūkstančius wallpaperių ir ringtonų, greitas ir paprastas parsisiuntimas

Nuotrauka

GO Launcher EX - mano mėgstamiausias launcheris, greitai vystosi, gražus interfeisas, turi exclusive widgetų, palyginti daug temų

Nuotrauka

Digital Clock Widget - labai paprastas, laiką rodantis widgetas jeigu norit minimalistinio skaitmeninio laikroduko ant savo desktopo

Nuotrauka

mAnalytics - paprasta, bet gera analytics programa

Nuotrauka

RealCalc Scientific Calculator - geras skaičiuotuvas su visomis funkcijomis, kurių tik gali prireikti

Nuotrauka

ShootMe - programa screenshotų darymui, turi funkciją paimt screenshotą papurčius telefoną (tikrai patogiau nei spaudyt kokius nors mygtukus)

Nuotrauka

Team F1 FREE - puiki programa F1 fanui - informacija apie lenktynes, lenktyninkų ir komandų listai pagal taškus, naujienos

Nuotrauka

-Guns- - nebloga programa, kurios pagalba gali virtualiai išbandyt daugybę ginklų, kurie suskirstyti pagal klasifikaciją ir kiekvienas turi savo šaudymo garsą. Būtų smagu kąnors pagasdint pasijungus galingas kolonėles prie telefo :cenzura:

Mokamos:

Nuotrauka

Root Explorer - kažkada reikėjo pasiknaisiot po vidurius tai pravertė. Tiesiog paprasta ir savo darbą atliekanti programa. (Reikalauja Root Access)

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Launcher Pro plus - Geriausias mano turėtas launcheris.

Power Amp - Tiesiog :) (hands down) geriausias muzikos grotuvas ever. Neveltui ir nusipirkau jį, dėl ko visiškai nesigailiu.

AndTor - Torrentų siuntimo programa androidui.

Music Mate - Nemokama muzika.

SetCPU - Must Have programa androidui. Skirta reguliuot proco dažnį bei veikimą. Taip pat galima susikurt savo profilius, pagal kuriuos būtų reguliuojamas dažnis ir taip belekaip taupoma baterija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DaTuner - Puiki programėlė gitarai derinti, tikrai gerai suderina, ne taip kaip daugelis, lengva naudotis ir nemokama.

QQPlayer - Vienintelis geras leistuvas kuris paleidžia visus filmus įskaitant ir HD, bei leidžiant HD filmus nei vaizdas nei garsas "nelagina".

App 2 SD - Programa jums pranešanti, jog kažkokią programą galima perkelti į SD kortelę, labai praverčia, jei pats telefonas nepermeta programų į SD kortelę.

HistoryEraser - Programa išvalanti/ištrinanti jūsų facebook programelių bei naršyklių istoriją kuri laikui bėgant susikaupia ir užima daug vietos.

Alaus Radars - Linksma programa naudojanti google maps ir nustatanti kur galima nusipirkti alaus, jei esate kitame mieste ir nežinote kur gauti alaus tikrai pravers ;), kūrėjai berods Omnitel.

Overclock Widget - Programa tiem kas nori užsiboostint savo CPU, ši programa skirta tik Rootintiems telefonams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar neprisimenu pavadinimo bet yra programa su kuria gali is youtube video siustis i tel youtube mate lyg vadinas jos pagalba ir fb gali det sededamas per tel

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Where's my Droid - Telefono radimo/ieškojimo programa vagystės, ar numetimo namuose belekur atveju. Pas mane žinau dėl ko neveikia, bet tingiu tvarkyt :huh: Tikrai žinau, kad veikia ji, ir šiek tiek info ta tema: GPS nekrauna batarkės kai nenaudojamas !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi sutvarke mano tel ir yra islike programu instalai tai pernaujo galiu instaliuot senas programas ir radau viena nebloga tiems kurie megsta ziuret filmus. Programa vadinas Movie Stream jos pagalba galit ziuret filmus online per savo ismanuji tel filmu pasirinkimas didelis kokybe gera, gerai krauna (bent pas mane)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Opera mini.

Geriausia ir greiciausia interneto narsykle Android telefonams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Android Lost

Galingiausia ir veiksmingiausia android nuotolinio valdymo programa ?

Pririšus telefoną su www.androidlost.com puslapiu, telefoną galima valdyti nuotoliniu būdu. Galima daryti viską:

Nuo aliarmo įjungimo keletai sekundžių iki paskutinių 50 sms'ų perskaitymo.

Nuo telefono būvimimo vietos sužinojimo gaunant google maps žemėlapio fragmentą su tikslia telefono būvimo vieta, iki visiško SD kortos duomenų ištrynimo.

Pirmą kartą įjungus programą ji tau leidžia sutikti ir duoti jai administratoriaus teises. Tada programai bus suteiktos galimybės ištrinti visą SD kortą su vidine atmintimi. Ir dėl šito pasirinkimo aš po kiek laiko suabejojau, ar tai tikrai teisingas pasirinkimas. Nes pagalvokim: Kažkoks žmogus(kūrėjas) turi priėjimą prie puslapio su galimybe vienu mygtuko paspaudimu ištrinti visų programos naudotojų asmeninius duomenis. Sounds dangerous.. Bet jei mes neperdidžiausi paranojikai ir masinės žmonių kontrolės ir sekimo fanatikai, tai yra bene kiečiausia mano matyta programa.

Beto norint naudotis šia programa reikia telefoną visada laiyti prijungus prie interneto(wifi/mobile data nesvarbu).

Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

How to Tie a Tie - programa, kurioje labai aiškiai ir gražiai parodoma kaip surišti kaklaraštį, yra įvairiausių rišimo būdų. Retkarčiais labai praverčianti programa.

Nuotrauka

Snowfall Free Live Wallpaper - tikrai labai gražus ir tikroviškas žiemos live wallpaperis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos