no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

Žadu pirkti android'ą. Labiausiai linkstu į HTC Chacha, tai noriu paklaust gal kas kokių atsiliepimų apie jį turi? O gal apie panašią kainą kitą parekomenduotu ar panašiai (600-700lt) :dwn:

Išsami lietuviška apžvalga, pasiskaityk ir sužinosi visus pliusius ir minusus :xd: Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žadu pirkti android'ą. Labiausiai linkstu į HTC Chacha, tai noriu paklaust gal kas kokių atsiliepimų apie jį turi? O gal apie panašią kainą kitą parekomenduotu ar panašiai (600-700lt) :dwn:

Dar gali ziuret galaxy y pro ir galaxy pro ir kaip supratau tau reike telefono su klavetura ? Tokiu atveju dar gali ziuret ir su atsistumema klavetura ,bet nezinau ar kas nors gero butu nes labai ju mazas pasirinkimas uz toke kaina. Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats smartas geras tam kaam jis ir kurtas buvo..o pagrindinis minusas kuri dauguma pasako tai kad batarke laiko tragiskai trumpai. bet duomenys visi kiti tikrai geri. palyginus su kitais tokio tipo smartasi kuriu nera daug, tai HTC duomenys geriausi siaip butu. bet va del akumo gali kilti problemu. o panasiu tai yra vienas samsungo toks panasus tik paprastesni duomenys , o daugiau tai lieka blackberiai. kitu kaip ir neteko matyt.

samsung chat butu panasus bei irgi su android. duomenis gali nete susirast. jis paprastesnis, taciau akumas laiko tikrai geriau.

Nuotrauka

is pigesniu isstumiamu androidu butu Sony Experia X10 pro

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsitiko tokia problema, naujinau androido versija, ir kazkas atsitiko, pabaige rasyt, ir atjungiau telefa nuo pc, meginau įjungt telefona, ir nieko neduoda, isijungt neisijungia. Ka daryt zmones?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Junk vel prie kompo ir rasyk per naujo, pabandyk dar isimti baterija ir ydeti, tada junkt, gal virusiuka kokia pagavai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man per naujo uzupdatint neduoda, nes raso setup connection ir nieko, man net telefonas neįsijungia.. PADEKIT PRASAU!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas esat uzregistrave savo samsung tel (nzn ar kituose yra toke funkcija) prie samsung paskyros kad tel butu galima valdyt nuotoliniu budu? sis dalykas pas mane tel vadinas ,,mobiliojo tel seklys'' as kai bandau uzsiregistruos man meta klaida. ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Yra pasiulymu, kaip upgradindi softa i stock, jei update nesiulo, bet jis tikrai yra?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isimesk i sd kortele updeita. Idek i isjungta telefona. Tuomet Hold hang up key + volume up and hit power.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokius SetCPU parametrus naudojat, noreciau, pataupyt baterija, kai nenaudojamas. Kitaip sakant, kai Screen off.

Dabar uzsimeciau, Profile Screen off:

Min: 245

Max: 320

Ir dar noreciau paklaust, ka reiskia scale ir priority? Dekui uz atsakymus :)

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane kai screen off min/max 245mhz. Daugiau tikrai nereikia, nes su 245mhz klausyt muzikos yra netgi per daug. Prioritetai naudojami kai yra daugiau nei vienas profilis veikiantis tuo pačiu metu. T.y jeigu tarkim turi screen off ir battery level profilius. Pvz screen off(245mhz) profilis turi 100 priority, o battery level(480mhz) profilis turi 99 priority, tai netgi batarkei esant mažiau ten tarkim 30proc lygio, vistiek visada išjungus ekraną įsijungs ir bus naudojamas screen off profilis. Painiai čia suvėliau kažką. Nu žodžiu jei bus toks atvejis, kad vienu metu turės veikt keli profiliai, programa žiūrės į jų priority, ir įjungs tik vieną iš jų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aaaa, tai su priority viskas aisku, o ka scale reiskia? (:

O jeigu pas mane ant samsungo originalus rom, nurootintas telefonas ir irasyta setcpu. As noriu, kad jis tik ta profily naudotu, o paprastam naudojime jokio efekto nedarytu. Nes telefonas su 800mhz CPU, o max leidzia padaryt tik 500 setcpu...

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scallingas ten aš kaip suprantu dažnio nustatymas pagal poreikį, arba dažnių parinkimas nenaudojant profilių. Tiksliai ir pats nežinau. O kas dėl mhz, tai tau reikia persirašyt kernelį su iš anksto nustatytomis reikšmėmis tavo telefonui. Kažkaip ir pats gali tai pasidaryt, tik nepamenu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scallingas ten aš kaip suprantu dažnio nustatymas pagal poreikį, arba dažnių parinkimas nenaudojant profilių. Tiksliai ir pats nežinau. O kas dėl mhz, tai tau reikia persirašyt kernelį su iš anksto nustatytomis reikšmėmis tavo telefonui. Kažkaip ir pats gali tai pasidaryt, tik nepamenu.

Ai, tada velniop ta SetCPU. Ir taip laiko uztektinai baterija :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.