no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

tame linke rasyta "Only for Armv7!"

o tab2 jei neklystu arm8

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sorry, tab2 1ghz dual core, tai cia irgi ne arm7...

ir siusdamas apk turi ziureti ir i reziliucija, tavo  WSVGA (1024x600), prie apk gali but tik wsvga parasyta, o visi kiti tau netinka

patogiausia siustis is "getapk" cia toks apsas panasiai kaip googleplay tik viskas chaliavu, o jei google nu nzn, bandyk "gta vicecity for samsung galaxy tab2"

p.s. tab2 ciupinejau kokia savaite tai nelb ka teatknisau, tasyk nenezinojau kokia rezoliucija, ir buvau isimetes naujausia getapk nu man jis nepatiko, ten tik linkai i svetaines buvo, pasieskok senesnes, ji pamenu kartais luzinedavo, bet issirinkus zaidima ji tiesiai ir siusdavo be jokiu narsykles jungiamu linku

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jums sekasi rinktis naršyklę?

Mane glumina, nes nei viena neturi pilno funkcionalumo. Tenka naudotis įvairiomis. Turiu įsidiegęs 5.

Daugiausiai naudojau Opera, bet prastai dirba su flash turiniu.

Dar ir Opera Classic naudoju vienam wap tinklapiui, nes nereikia nuolat „zoom“ daryti.

Dėl flash naudoju vienam tinklapiui Maxthon.

Chrome dar kitam, nes geriau veikia.

Galiausiai įdiegiau Firefox, kad išbandyti flash galimybes. Veikia neblogai, ir geriau rodo teksta šiame tinklapyje, didelis, eina reguliuoti, nevargina akių. Bet kortelių junginėjimas tragiškas.

Taip pat nėra mano mėgstamo „speed dial“. Ir konfliktuoja čia su rašymo lango. Ir keistai varto tinklapius, atrodo, lėčiau.

Sunkus gyvenimas, niekas nesukuria pilnos naršyklės, kad būtų viskas viename. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane glumina, nes nei viena neturi pilno funkcionalumo. Tenka naudotis įvairiomis. Turiu įsidiegęs 5.

Dar ir Opera Classic naudoju vienam wap tinklapiui, nes nereikia nuolat „zoom“ daryti.

Galiausiai įdiegiau Firefox, kad išbandyti flash galimybes. Veikia neblogai, ir geriau rodo teksta šiame tinklapyje, didelis, eina reguliuoti, nevargina akių. Bet kortelių junginėjimas tragiškas.

Taip pat nėra mano mėgstamo „speed dial“. Ir konfliktuoja čia su rašymo lango. Ir keistai varto tinklapius, atrodo, lėčiau.

Sunkus gyvenimas, niekas nesukuria pilnos naršyklės, kad būtų viskas viename. :)

Dolphin bandei? Man tai labai patinka, greita ir funkciali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As naudoju Chrome, tik nervina, kad kai kuriuose tinklapiuose lenda ivairus pop-up, bando i telefona siusti ivairu crap (dazniausiai mobogenie), redirectina i play store siusti visoki malware, todel kai kuriuose puslapiuose neimanoma narsyt. Kaip suprantu, to priezastis reklamos, kurios automatiskai redirectina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai pasilikes prie senu Opera Mini v7.5.3 ir Opera Mobile v12.1.4. Naudoju Opera Mini del labai fero nasumo, bet jei reikia ko "flashishko" jungiu su Opera Mobile, plius visi bookmarksai is PC vietoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dolphin bandei? Man tai labai patinka, greita ir funkciali.

Visas populiaresnes išbandžiau anksčiau. Pamėginau vėl, tai tikrai vis labiau tobulėjanti. Daug gerų funkcijų prideda, bet dar yra keletas nesklandumų.

Palagina dar truputį naršant, niekaip nepavyksta kopijuoti teksto iš bet kurios vietos. Panaikino Dolphin tinklapyje registraciją, kad būtų galima sinchronizuoti duomenis. Reikia jungtis per Facebook, gmail ir pan. Ne problema, jeigu pas juos nenukeliauja tiesiogiai šie prisijungimo duomenys. Dar nepasidomėjau tiksliai, kol kas.

As naudoju Chrome, tik nervina, kad kai kuriuose tinklapiuose lenda ivairus pop-up, bando i telefona siusti ivairu crap (dazniausiai mobogenie), redirectina i play store siusti visoki malware, todel kai kuriuose puslapiuose neimanoma narsyt. Kaip suprantu, to priezastis reklamos, kurios automatiskai redirectina.

Kokiuose tinklapiuose naršai, kad taip lenda?

As tai pasilikes prie senu Opera Mini v7.5.3 ir Opera Mobile v12.1.4. Naudoju Opera Mini del labai fero nasumo, bet jei reikia ko "flashishko" jungiu su Opera Mobile, plius visi bookmarksai is PC vietoj.

Aš nuo senų senovės Opera naudoju. Su Opera Classic (Opera Mobile v12) nelabai jau naršytųsi pilnavertiškai man. Sunkiai draugauja su Java scriptinimu ir šiaip nelabai prie jos tinklapiai mėgo taikytis.

Todėl ir peršoko kūrėjai prie visai kito varikliuko - Chromium. Dabar daug padoriau naršosi visu pajėgumu. Vis laukiu, kol pakankamai ištobulins pakankamai naują produktą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Chrome , man užtenka per akis seniau Opera naudojau 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokiuose tinklapiuose naršai, kad taip lenda?.

Pvz: phonearena, mangafox, bet dabar patikrinau, tai nebuvo tokiu nesamoniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Default narsykle patenkina viska+ chrome bet tik del keliu funkciju nzn kas ten gali dar neveikt bent ant xperia s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, esu nusirootinęs Galaxy 5 (I5500). Noriu atsinaujinti android iš 2.2 į 2.3. Radau http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674757 . Čia paprastas Stock, su visais reikalingais dalykais? Ir kaip įsirašyt, kas žinote :) Nesu be galo žalias tokiuose dalykuose, tačiau apie root dar nedaug žinau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki , kodel man i savo  xperia ray  nein is google play  neina  nieko parsisusti  rašo nežinomas kodas  919 kas čia per nesamone? :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.