no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

Na man ismeta lentele kad prisijungti prie WiFi nors pries kelias sekundes siunte zaidimo failus, o jei iseinu is zaidimo man rodo jog as esu prisijunges prie wifi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atkuri gamyklinius parametrus ir bėdos dings. Kaip kitaip čia padėsi, kai tokia klaida įvyksta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iškilo problema. Nexus 7 su cyanogenmod ir naujausiu fw, nebeleidžia įrašynėti install'ioti apk failų, nors prieš tai vos įrašius mod viskas buvo gerai. Gal numanot su kuom galėtu konfliktuoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu pasakyt problemos sprendima: persirasyk ROM :D

b***** taip nesinorėtu, o tai kaip geriausiai pasidaryti backup nustatymų ir programų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neisivaizduoju, gal su situ appsu kazka pavyktu issaugot.

palauksiu gal kas žinos kokia kuri galėtu patenkinti mano poreikius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki  , turiu samsung tab 2  ir susiduriau su problema.parsisunsiau du vice city   failus apk ir  ta didyji faila kur virs gigo svere , tas kur virs gigo svere kelau i obb  aplankala o tada apk spaudzau įdiegti idegi  o tada spaudziau atidaryti , bet nieko nevyksta meta juoda ekrana ,Tai ka as padariau blogai ? :-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

senokai neciupenejes androido, tai galiu ir klysti, jei taip tai kazkas pataisys, bet man panasu kad atsisiuntei netinkama apk faila, siusdamasis zaidimu apk, turi skaityti aprasymus, jie buna skirtingiems procesoriams ir skirtingoms ekrano rezoliucijoms, panasu kad sitas apk netiko tavo planccetei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://android.mob.org/game/grand_theft_auto_vice_city.html       stai is čia sunšaus 

senokai neciupenejes androido, tai galiu ir klysti, jei taip tai kazkas pataisys, bet man panasu kad atsisiuntei netinkama apk faila, siusdamasis zaidimu apk, turi skaityti aprasymus, jie buna skirtingiems procesoriams ir skirtingoms ekrano rezoliucijoms, panasu kad sitas apk netiko tavo planccetei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.