no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,ta va turiu samsung galaxy s2,ir cia pries pora dienu uzlindau i horizontal calibration ar kaip ten,nu zodziu jisai nusistate taip,kad kai pakreipi sonu kad video ziureti,ekranas nepasikreipia,arba kai sms rasai,tas screen rotation nedirba,atgal atstatyti ten uzejus neeina,plius as dariau factory reset,root,rasiau nauja frimeware,ir niekas nepadejo,gal kas zino koki buda,be nesimo i garantini,nes garantinio jau nebus,nes turejau android 2.3.6 ir perdariau i icecream sandwich 4,zodziu gal kas zino,kaip padaryti,aciu lb

Tu ijungei nustatymuose Screen rotation?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu ijungei nustatymuose Screen rotation?

Taip G1edriau,ijungiau neveikia,isjungiu aisku neveikia,perrasiau i nauja frimeware,nes sake zmones kad tiesiog irasyk nauja systema,ir viskas bus gerai,nepadejo,resetinau,tryniau viska,perrasinejau softa vel is naujo i sena,db naujas stovi,viskas veikia isskyrus sita calibration rotation:(

o tai nutiko su android 2.3.6 tik uzejau pazeti i horizontal calibration,ir ten kamuoliukas buvo toks,nu ir isejau,ir prasidejo

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip G1edriau,ijungiau neveikia,isjungiu aisku neveikia,perrasiau i nauja frimeware,nes sake zmones kad tiesiog irasyk nauja systema,ir viskas bus gerai,nepadejo,resetinau,tryniau viska,perrasinejau softa vel is naujo i sena,db naujas stovi,viskas veikia isskyrus sita calibration rotation:(

Tai gal akselerometras sugedo? Pabandyk kokį žaidimą su motion valdymu ir pažiūrėk ar tada veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal akselerometras sugedo? Pabandyk kokį žaidimą su motion valdymu ir pažiūrėk ar tada veikia.

pabandziau toki jaigu zinot temple run,ten begi monetas sukeliodamas mobilu renki,sokineji tai veikia,pabandziau angry birds - veikia,nznau daugiau zaidimu,manau sitie naudoja akselerometra:)bet kad zaidimai veikia,man nepaaiskina kodel kai rasai sms nedaro rotation arba youtube kai ziuri video:(

Viskas padariau,tiesiog padejau ant lovos,paspaudziau horizontal calibration,ir atstate,nors anksciau bandziau panasei,ir nebuvo nieko,viskas dirba,keista,bet gerai:))

Redagavo GoldenBoy

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kvailyste, tarp "Wi-fi Networks" ant savo wifio paspaudziau "Forget" ir jis dingo. Dabar isnardziojau settingsus, prigooglinau ir likau "it muse kandes". Dabar mano wifi tinklo neranda Androidas, gal zinot kaip grazinti? Ar kur ROM'e wifi skriptai, kuriuos galeciau pakeisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nebandei rankiniu budu prisijunkti, wifi setinguose yra , add wi-fi network ?

Suvedi rankiu budu Wifi name ir paskui slaptazodi ir prisijungi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o nebandei rankiniu budu prisijunkti, wifi setinguose yra , add wi-fi network ?

Suvedi rankiu budu Wifi name ir paskui slaptazodi ir prisijungi

Pavyko, tik sauga reikejo pasirinkti WPA/WPA2 PSk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasom

Nu as buvau ir seniau padares, bet as vistiek matidavau savo Wi-fi , tik isnaujo reikejo suvesti passworda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi Isbandziau ta Opera Mini, ir galiu pasakyti kad man geriau atidaryneja su paprasta narsikle kuri jau buna androide,

Ta opera kai kuruose saitose atidaro blogai puslapius o kai nori koki nuotrauka pasididinti tai uzkrauna nepilnai ta nuotrauka

O Nokia tikrai gerai dirba ta opera mini, aisku ten stovi Symbian S60

Nors ant PC narsau su Opera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi Isbandziau ta Opera Mini, ir galiu pasakyti kad man geriau atidaryneja su paprasta narsikle kuri jau buna androide,

Ta opera kai kuruose saitose atidaro blogai puslapius o kai nori koki nuotrauka pasididinti tai uzkrauna nepilnai ta nuotrauka

O Nokia tikrai gerai dirba ta opera mini, aisku ten stovi Symbian S60

Nors ant PC narsau su Opera

as telefone naudoju dolphin narsykle, turi speed dial, arm6 su custom flash player norm neikia, nu dar neradau jame bugo!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reiks pabandyti ta dolphin narsikle

nes seip man labai butu kad butu tas speed dial

Nors aisku nesunku nueiti i ta bookmarks ant standartines narsikles , bet kaiskaip patogiau kai is kart iejus matai ta speed dial

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greitu metu planuoju isigyti htc desire hd.Gal galit ką pasiūlyt iš androidų už panašią kainą?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greitu metu planuoju isigyti htc desire hd.Gal galit ką pasiūlyt iš androidų už panašią kainą?

Is mano puses kalbant, uz tokia kaina geresnio neieskok, HTC Desire HD geras aparatas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta galima pakeisti MAC adresa (telefonas nelauztas)

Darbe prigavo mane kad internete sedziu, ir MAC adresa mano uzblokavo, dabar negaliu prisijunkti, su kitu telefonu galiu prisijunkti

Bandziau ieskoti https://play.google.com/store keleta radau apps'u bet neveikia jos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keisi tel mac vel paris vel bokuos, vel keisi, uzknisi tuos kas neta dalina ir ijungs mac filtravima, prie neto tik valdiskus kompus prileis, as tavo vietoj bandyciau u darba atsinest usb wlan adapteri ir juo sharint neta i tel, valdzia nematys tavo tel mac, o tik valdiska pc,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.