no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

Na matyt batarke jau taip sutvarkyta. Pastebejau kad pvz jei laikau ties 17% tai beveik nekrenta, bet jei pvz filma ziuriu ir pamirstu ir nusileidziu iki 4% tai jei toliau naudosiu su pakroveju vistiek numirsta:D

Del zaidimu tai savaime na sitiek naudoja cpu ten kai tokios grafikos siu dienu zaidimu. Siaip daugiausia visada rijo ekranas :) o dabar dar labiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tavo atveju garantuotai kazkas su baterija,(gal kokie nustatymai dar yra ajungti, pvz vietoj automatinio 3g/gsm tik gsm rysi padariau tai dar siek tiek geriau laiko baterija). kiek metu tam smartui?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su Samsungu S2 tokių problemų nepastebėjau, jeigu krauni ir naudoji wi-fi, 3G ar dar kažką vistiek kraunasi tik aišku lėčiau. Žiūrėkit, gal kas turite S2 ir omnitelio internetą naudojate? pastoviai 3G internetas dinginėja, atsiranda, po kiek laiko vėl dingsta... gal yra koks problemos sprendimo būdas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia jau baterija ne pirmos jaunystės, matyt, nes pradžioje tokių dalykų nebūna.

Mano planšetė kartais išsijungia, kai pasiekia 20% ar panašiai. Kartais normaliai sulaukia įspėjimo. Visgi du metai baterijai. Ilgai netarnauja pilnu pajėgumu jos.

Su Samsungu S2 tokių problemų nepastebėjau, jeigu krauni ir naudoji wi-fi, 3G ar dar kažką vistiek kraunasi tik aišku lėčiau. Žiūrėkit, gal kas turite S2 ir omnitelio internetą naudojate? pastoviai 3G internetas dinginėja, atsiranda, po kiek laiko vėl dingsta... gal yra koks problemos sprendimo būdas?

Kur gyveni? Geras vietovėje 3G padengimas? Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir ziurint kokioj skylej taip sakant randies. As nuvares i viena sodyba isvis vos gaudau tele2 neta mobilu o dede pasemes ten omnitelio mobilu neta i kompa tai nu ten be zodziu koks neto letumas del signalo lievo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,kaip žiūrėti filmus per telefoną?Bandžiau įsijungti filmai.in nu tai atidaro filmo rodymo langą, bet pačio filmo taip ir nepradeda rodyt.Pas mane 4.1.2 andriodas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,kaip žiūrėti filmus per telefoną?Bandžiau įsijungti filmai.in nu tai atidaro filmo rodymo langą, bet pačio filmo taip ir nepradeda rodyt.Pas mane 4.1.2 andriodas.

As tai naudoju Opera Mobile narsykle (senesne), atskirai instaliuotas Adobe Flash Player ir yra MX Player su kodekais. Kartais tiesiog per narsykle ziuriu issididines ekrana flash pagalba, kartais atsidaro per MX Player ir puikiai rodo.

Jei nori pabandyt, cia failai, siulau pirmiau su MX Player:

MX Player Pro v1.7.8 MX Player Pro v1.7.8.rar

MX Player kodekai ffmpeg_v7_neon__1_7_8.rar

Adobe Flash Player 11.1 flash_player_pre_ics.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau radau programa, kurioje tiesiog issirenki filma ir ziuri,labai patogu :) bet vistiek aciu uz pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As jau radau programa, kurioje tiesiog issirenki filma ir ziuri,labai patogu :) bet vistiek aciu uz pagalba.

O kokia programa? Gal ir man praverstu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausias MX player ir jam dar kodekas. Rodo viska, visus formafus , daug garso , geras ryskumo reguliavimas.

Streamam geriausias manau VLC player.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kokia programa? Gal ir man praverstu.

MovieTube 4.0 is googleplay.Man kolkas jinai patinka,tik filmus kartais ir is to pacio youtube'o paleidzia.

Jo turiu ir as MX player,dar reiks pabandyt vlc parsisiust.

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit toks durnokas klausimas, mano. 4.1.2 androido telefone siunciausi the respawnables, bet ismete kad reikia prisijungti prie wifi, nors as prie patrouterio sedziu ir esu prisijunges, ir visad taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal del didelio failo dydzio siulo nustatyti, kad siustu tik per wifi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausykit toks durnokas klausimas, mano. 4.1.2 androido telefone siunciausi the respawnables, bet ismete kad reikia prisijungti prie wifi, nors as prie patrouterio sedziu ir esu prisijunges, ir visad taip.

Visada siūlo, nes saugo žmones, kad neviršytų sąskaitos limitų (nes dideli failai) , jei per kokį 3G siunčiasi. Spaudi ok ir siunti ar tau neveikia visai? Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.