no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

Yra žaidžiančių? Reikia mainytis gyvatės kiaušiniais dideliais kiekiais. :D

%20http://www.themeparkreview.com/forum/files/the_simpsons_tapped_out.jpg

Zaidziu, koks tavo emailas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane telefone su 2.3.6 androidu gan daznai vietoj zaidimu rodo zalius paveiksliukus, o kai bandau ijungti ismeta maza lentele su uzrasu ''Activity not found'', po kurio laiko, kai nesinaudoju telefonu (po kokios valandos) visi zaidimai atsiranda ir viskas veikia. Taip yra nutike virs 5 kartu. Ka daryti kad tai daugiau nebepasikartotu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane telefone su 2.3.6 androidu gan daznai vietoj zaidimu rodo zalius paveiksliukus, o kai bandau ijungti ismeta maza lentele su uzrasu ''Activity not found'', po kurio laiko, kai nesinaudoju telefonu (po kokios valandos) visi zaidimai atsiranda ir viskas veikia. Taip yra nutike virs 5 kartu. Ka daryti kad tai daugiau nebepasikartotu?

Restore pasidaryk ir viskas turetu susitvarkyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mama UK rado Samsung Galaxy S2, jis buvo su pattern apsauga, todel ji nunese pas meistrus, kad jie ji 'nulauztu'. Problema yra tame, kad neiseina prisijungti prie Skype, ta prasme kai suvedi savo skype prisijungimo duomenis ir spaudi prisijungimo mygtuka, ismeta langa, kad jungiamasi, bet kiek nelaukus niekas nepasikeicia. Any ideas?

Redagavo Nemiegojes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki pas mane telefone (HTC) neveikia WiFi , na kaip ir veikia ir rodo kad prisijungta ir pan. bet neregouja nei i svetaines nei kur kitur internete . Bandziau ir Factory reset . PADEKIT . :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki pas mane telefone (HTC) neveikia WiFi , na kaip ir veikia ir rodo kad prisijungta ir pan. bet neregouja nei i svetaines nei kur kitur internete . Bandziau ir Factory reset . PADEKIT . :unsure:

jei megini su default browseriu, tai isikelk opera ar dolphin narsykles . su jom pamegink gal pavyks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noreciau paklausti, ar Samsung Galaxy Trend vertas savo pinigu? Gal yra vartotoju ir gali parasyti nuomuone??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, noreciau paklausti, ar Samsung Galaxy Trend vertas savo pinigu? Gal yra vartotoju ir gali parasyti nuomuone??

Trend tai tas pats kas ir S duos? Jei taip tai geriau L7 II pasimk, pats turiu ir nesigailiu, o sese su S duos sedi ir net paimant tela i rankas jaucias lagas net per menu vaiksciojant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Trend tai tas pats kas ir S duos? Jei taip tai geriau L7 II pasimk, pats turiu ir nesigailiu, o sese su S duos sedi ir net paimant tela i rankas jaucias lagas net per menu vaiksciojant.

Jei jau prakalbom apie Lg L seriją tai iš savo pusės siūlyčiau geriau pasiimti Lg L9 jis šiek tiek geresnis, o ir tarp žmonių pardavinėjančiu apynaujus rastum už tokią kainą kaip LG L7 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siūlyčiau SIII ar SIII mini , tikrai be jokio lago , daug apps turiu , filmų , muzikos , ir dar žaidimų tokių kaip NBA 2k14 jokio lago :)  tik va tas kad jis nėra jau labai didelis , bet man kaip tik toks , nei per mažas , nei per didelis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia visiem tlf issikrauna greiciau nei speja pasikraut?

Ta prasme zaidi ar filma leidi ar netini , lieka 14% duoda ispejima, pajungi pakroveja ir jei toliau naudoji jis ir toliau issikraudineja. Nespeja pakraut lol. Pamenu sena xperia ant pakrovejo be sansu issikraut.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu scalman'ai, tai tau nepasiseke ten su tel arba baterija :D mano s3 mini galiu ant 1 procento prijungus krovikli ir wi fi ir zaidimus filmus ziuret,krauna ir nenusprogsta (aisku itakoja kad ekranas tik 4coliu,bet batarke tikrai nebloga kaip smartfonui). Man tik idomu,kad zymiai greiciau senka baterija kai zaidziu zaidimus, negu  kai ziuriu filmus ar wi-fi naudoju :o senesniem tel wi fi ar gprs/edge/ internetas budavo peilis baterijai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.