no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

ti vat iejas i recovery menu ir daryk pilna recovery . atstatys orginalu stock rom kuri naudojoi tlf pries rootinima. aisku jeigu pasidarei backup pries tai.

dar gali per pc persiflashint i orginalia fw irgi. cia nieko baisaus is tikro tame nera. jei neturi tikrai paciam tlf backupines stock rom, tai atsisiusk ji is neto butent savo modeliui,ir tada per pc pajunges gali nuflashint tlf su juo.

Aciu uz pagalba, bet kaip tik pries kokias 2-3 min pats sugalvojau israsyti stock fw ir suveike. Bet vistiek aciu uz pagalba :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki vyrai. Toks klausimas pas mane: ar visiškos kraštinės ribos( min ir max cpu dažniai ) yra griežti ir giliai saugomi kernelyje ? Nes setcpu duoda galimybę pačiam susikurt sdcarde setcpu.txt failą ir susirašyt norimus dažnių nustatymus. Suprantat, bėda tame, kad aš įsirašau min dažnį 100mhz, bet setcpu vistiek man laiko mažiausią dažnį 245mhz, nors ir pasirinktas min 100mhz. Ir pačiuose CM nustatymuose min padarytas 245mhz ir negalima dar mažiau pasidaryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie yra geriausi

Video player ir music player ?

Po kolkas esu isirase tik Video player MX Player

music player naudoju standartini

nu as visokiu esu isbandes ir viseldto pasistojes su mx+kodeksai, kiti grotuvai tik mobile videos paleidineja, kompo video kur valanda apie 600mb uzima kiti arba visai nepaleidzia arba ziaurus lagas, o mx man pasiteisino, siunciuosi filmus is torentu ir ziuriu per mx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as visokiu esu isbandes ir viseldto pasistojes su mx+kodeksai, kiti grotuvai tik mobile videos paleidineja, kompo video kur valanda apie 600mb uzima kiti arba visai nepaleidzia arba ziaurus lagas, o mx man pasiteisino, siunciuosi filmus is torentu ir ziuriu per mx

Aisku

O koki muzikini player naudoji ?

Ir koki naudoji torenta kad iskart i telefona pumpuotu Filma aTorrent ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

andownloader, man jis patinka tuo kad turi paieskos varikli is populiariu trakeriu, (pasirenki kuri nori) ir nereikia per narsykle ieskotis torrent failiuku!

parduotuvej paieska painaudok, ja randa su raktiniu zodziu "torrent"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju MX Player. 2gb+ .avi filmus paleidzia be problemu (xperia x8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Opera Mini web browser

Opera Mobile web browser

Kuri is ju geriau naudoti ?

Naudociau telefone, nes seip naudoju paprasta standartine narsykle

Kiek skaiciau Opera Mobile sitas labiau orentuotas i tablet ir i telefonus o Opera Mini tik telefonai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,gal kas galit pasiulyt kokiu bluetooth android geimu

Blobby Volleyball

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Opera Mini web browser

Opera Mobile web browser

Kuri is ju geriau naudoti ?

Naudociau telefone, nes seip naudoju paprasta standartine narsykle

Kiek skaiciau Opera Mobile sitas labiau orentuotas i tablet ir i telefonus o Opera Mini tik telefonai

Opera mini greitesne, patarciau ja naudoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip ir maniau kad Mini opera geriau, nes seniau naudojau Opera mini, ant Nokia, nes seniau dar nebuvo Opera mobil

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,ta va turiu samsung galaxy s2,ir cia pries pora dienu uzlindau i horizontal calibration ar kaip ten,nu zodziu jisai nusistate taip,kad kai pakreipi sonu kad video ziureti,ekranas nepasikreipia,arba kai sms rasai,tas screen rotation nedirba,atgal atstatyti ten uzejus neeina,plius as dariau factory reset,root,rasiau nauja frimeware,ir niekas nepadejo,gal kas zino koki buda,be nesimo i garantini,nes garantinio jau nebus,nes turejau android 2.3.6 ir perdariau i icecream sandwich 4,zodziu gal kas zino,kaip padaryti,aciu lb

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.