no0ne

Android diskusijos / Pagalbos tema

Rekomenduojami pranešimai

Jei ROOTintas telefonas sugenda ir reikia jį nešt į garantinį, tai reikia nuimt ROOTą, nes jie ten matys, kad telefonas kažkodėl leidžia su savim tau daryt daugiau nei buvo sugalvota :grt: O kas dėl Zroot, tai man kažkodėl atrodo, kad ne ant visų ji veikia.

Taip, ne ant visų, bet konkrečiai ant Xperia X10 veikia

Redagavo GYNGA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekui visiems uz pagalba reikes pabandyt kuria diena pazaist su tuo telefonu. O del to sim lock kodo gavimo nemanau, kad turetu but problemu, nes kaip zinom, Lietuva svogeriu krastas, visur pilna giminiu ir pazistamu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal žinot kodėl ant Android 2.1 kai bandai įrašyt programas reikia atlaisvint žymiai daugiau vietos nei užima pati programa? Pavyzdžiui prieš porą dienų instaliavau 14MB žaidimą, o reikėjo atlasivint iki kažkur 50-60MB :thumbup: Truputį nervina, nes būna dvigubai daugiau vietos nei reikia, o vistiek reikia kažką trint :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu čia kalbi apie tą pranešimą, kad atminties mažai ? Jis dingsta ne iškart.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ar eina padaryti, kad visas programas installintu i atmintie kortele, nes pastoviai reikia is telefo perkelti i kortele paciam

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano samsung galaxy s i9000 sugedo po bernvakario siaip nelabai suprantu del ko uzpuliavo jis nes nei ismeciau nei apipyliau kuo...tik issikrove kalbant ir kai bandziau ijungt tai parodydavo ta vaizda ir daugiau nieko uzstrigdavo iki galo neisijunges. Kaip pats galvoju tai rograma susivare. Gal kazkam yra taip jau buve? tel siaip turiu apie 4men pirktas is omnitel...db garantinis taiso jau gal 3ar 4sav tikiuos tuoj atgaut

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neee, tiesiog kai instaliuoju programas ne iš marketo, o per app installerį, paspaudžiu ant programos kad instaliuotų ir neleidžia instaliuot, nes mažai vietos ir reikia atlaisvint. Nors tos vietos yra :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neee, tiesiog kai instaliuoju programas ne iš marketo, o per app installerį, paspaudžiu ant programos kad instaliuotų ir neleidžia instaliuot, nes mažai vietos ir reikia atlaisvint. Nors tos vietos yra Nuotrauka

Jo, man irgi taip būna, neišsiaiškinau kodėl taip atsitinka, bet kelis kartus installinu ir iš kokio 4-5 karto suinstallina viską be problemų :dwn:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, sveiki. Domina mane Samsungas (B7510 Galaxy Pro) ir aš pats labai nedaug apie juos išmanau ir noriu paklaust, kaip telefonas pats yra? Neblogas? Yra 3G, WiFi, žinoma BlueTooth, touchscreen ekranas, iki 32gb korta eina, OS - Android 2.2 Froyo, kamera 3.2 MP. Atrodo man neblogas, kaina ~750lt (naujas, iš parduotuvės). Patartumėt šitą imt, ar kokį geresnį pasiųlytumet? Dėkui iškarto. :thumbsup4:

P.S. Domina būtent tokie telefonai (su didele klaviatūra).

Redagavo bongo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, sveiki. Domina mane Samsungas (B7510 Galaxy Pro) ir aš pats labai nedaug apie juos išmanau ir noriu paklaust, kaip telefonas pats yra? Neblogas? Yra 3G, WiFi, žinoma BlueTooth, touchscreen ekranas, iki 32gb korta eina, OS - Android 2.2 Froyo, kamera 3.2 MP. Atrodo man neblogas, kaina ~750lt (naujas, iš parduotuvės). Patartumėt šitą imt, ar kokį geresnį pasiųlytumet? Dėkui iškarto. :D

P.S. Domina būtent tokie telefonai (su didele klaviatūra).

Nu sitas neblogas kur parodei bet as pvz nemegstu tokio tipo kur su mazu ekranu as jau geriau sau imciau normalu touchscreena su dideliu ekranu :dance: .

O seip gal geriau noretai su issistumema klavetura ? Tokiu atveju ir ekranas butu didesnis o kai reiketu tau koki sms rasyt ilgesni issitrauki ta klavetura ir suminkai greit.

O tas kur rodei tai raso zmones ,kad neblogas ,bet po kiek laiko sako ,kad mygtukai pradeda neveikt.

Dar gali nueit pasiziuret cia http://www.andro-phones.com/2010-android-phones.php

Aisku gali pasiziuret ir 2009 bet jie senoki jau pagal mane ,o 2011 tai brangus labai.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

And Android esu naudojes tik iGO, kokia kita GPS navigacija galit rekomenduoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galima kaip nors prijungt savo tel prie tv kad rodytu tel vaizda per tv? pvz jai nori ziuret filmus online per tel bet vaizdas butu per tv

Redagavo Redzis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar galima kaip nors prijungt savo tel prie tv kad rodytu tel vaizda per tv? pvz jai nori ziuret filmus online per tel bet vaizdas butu per tv

Jei telefonas turi HDMI outputa tai eina tada ,bet jei nera tai nezinau.

Bet jei gali prisijunkt kompa prie TV tai va http://code.google.com/p/androidscreencast/

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad per HDMI galima tai zn bet per USB idomu nes bandziau pats tai nieko nesigavo, manau tik iseitu jai ir tv butu samsung smart nes pas mane tel samsungas o tv LG...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.