SarZzzLT

NFS ProStreet ant x360?

Rekomenduojami pranešimai

Rytoj išbandysim, komentarų bus. Aš nemanau kad mane nuvils nes pasiilgęs tų gerų tiuningų :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as jau ismeginau ir mane tiesa sakant nuvyle masinu valdymas,ju elgesys trasoje,ir kaip nesijaucia tu arklio galiu ir greicio,na kazkaip prastai man ,nesakau kad lenktynes prastos,bet visa tai jau maciau,tik va kaip arkada tai carbonas daug geriau valdesi,nors zmonem kurie zaidzia tik ant pc ir nezino kokie buna geri racingai,sitas PS atrodo labai jau stebuklingai,kaip man vienas pasakojo kaip jam patiko masinu valdymas,kaip jis skirtingai elgiasi visos,na kazkaip tik juokas ima is tokiu pagyrimu PS,tuo labiau kad lenktyniu x360 dabar jau turi tikrai daug ir yra ka zaisti,ir dar be to kad PS pasirode pats paskutinis jis kazkaip nera man asmeniskai toks idomus kaip pvz PGR4 ar Flaout ar Burnout,cia kalbant apie arkadas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as jau ismeginau ir mane tiesa sakant nuvyle masinu valdymas,ju elgesys trasoje,ir kaip nesijaucia tu arklio galiu ir greicio,na kazkaip prastai man ,nesakau kad lenktynes prastos,bet visa tai jau maciau,tik va kaip arkada tai carbonas daug geriau valdesi,nors zmonem kurie zaidzia tik ant pc ir nezino kokie buna geri racingai,sitas PS atrodo labai jau stebuklingai,kaip man vienas pasakojo kaip jam patiko masinu valdymas,kaip jis skirtingai elgiasi visos,na kazkaip tik juokas ima is tokiu pagyrimu PS,tuo labiau kad lenktyniu x360 dabar jau turi tikrai daug ir yra ka zaisti,ir dar be to kad PS pasirode pats paskutinis jis kazkaip nera man asmeniskai toks idomus kaip pvz PGR4 ar Flaout ar Burnout,cia kalbant apie arkadas

Aš dar tik kelias trasas karjeroje išbandžiau, bet irgi nepatiko mašinų elgesys posūkiuose ir šiaip kažkokios lėtos ir valdomos keistai... Neprimena ankstesniųjų NFS'ų. Galvojau, kad čia tik su pirmomis mašinomis taip, bet kaip supratau iš scalman komentarų, toliau bus ne ką geriau... Nebepanašu į arkadą, susimuliatorėjo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dar tik kelias trasas karjeroje išbandžiau, bet irgi nepatiko mašinų elgesys posūkiuose ir šiaip kažkokios lėtos ir valdomos keistai... Neprimena ankstesniųjų NFS'ų. Galvojau, kad čia tik su pirmomis mašinomis taip, bet kaip supratau iš scalman komentarų, toliau bus ne ką geriau... Nebepanašu į arkadą, susimuliatorėjo...

tai va kad ir nesusimuliatorejo,as visa laika kaip zaides GT serija,o dabar Forza2, tai jau patikek i simuliatoriu cia nepanasu visai,nera jokio fun zaisti kai masinos tokios letos,jei jie norejo kad gatves lenktynes butu fun reikejo padaryti bent jau posukiuose uzmetimus ir labai vangiai jau jos isibegeja,o juk ten ne su kokia ford fiesta vaziuoji,krc nusivylimas,jau geriau isidet Forza2 ir palakstyt kaip reikiant aracade rezime kam nepatinka simuliatoriai,va ten tai masinu valdymas pasaka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AŠ FM2 lošiau, kabliuoja, bet kažkaip NFSPS nemanau akd nuvils ;D es aš tiiiek pasiiiiilgęęęssss tiuuuuuningooooooooooooo :blink: Nanors neperšokęs griovio neskayk OP!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai va kad ir nesusimuliatorejo,as visa laika kaip zaides GT serija,o dabar Forza2, tai jau patikek i simuliatoriu cia nepanasu visai,nera jokio fun zaisti kai masinos tokios letos,jei jie norejo kad gatves lenktynes butu fun reikejo padaryti bent jau posukiuose uzmetimus ir labai vangiai jau jos isibegeja,o juk ten ne su kokia ford fiesta vaziuoji,krc nusivylimas,jau geriau isidet Forza2 ir palakstyt kaip reikiant aracade rezime kam nepatinka simuliatoriai,va ten tai masinu valdymas pasaka

Aš šiaip tikrų simuliatorių nežaidžiu, Grand Turismo ant PS žaidžiau kažkada vaikystėj :blink: Forzos nebandžiau... Šitas NFS man pasirodė nepanašus į normalią arkadą, tai nusprendžiau, kad panašesnis į simuliatorių :angry: O šiaip tai skaičiau keletą review'ų IGN ir Gamespot, tai nelabai patiko chebrai... Na, galvoju, ankstesni NFS'ai nebuvo stebuklai, bet smagu būdavo paraižyti, tai pabandysiu... tik kad dabar važiuoji ant 40, posūkis - 20...

Redagavo Servilatas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WTF su ingame rezoliucija????

ar cia tik pas pane, bet ingame rezoliucija kosmaras kazkoks: viskas kvadrateliais tik mirga, konturu negalima iziuret???

beto ziuriu, kad tenai aiskiai per daug dragu, ne mano skoniui tikrai...

kas nors sita screena gali pakomentuot WTF jie cia pagamino???:

Nuotrauka

grafika, tai kaip mobilkei kokioj

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WTF su ingame rezoliucija????

ar cia tik pas pane, bet ingame rezoliucija kosmaras kazkoks: viskas kvadrateliais tik mirga, konturu negalima iziuret???

beto ziuriu, kad tenai aiskiai per daug dragu, ne mano skoniui tikrai...

kas nors sita screena gali pakomentuot WTF jie cia pagamino???:

Nuotrauka

grafika, tai kaip mobilkei kokioj

gal cia ir imetai mob tel versijos picture :D ,nes grafika tai PS ant boxo tikrai nieko,gera visai,problema yra masinu elgesy ir valdyme,jei jau nesugeba padaryt simuliatoriaus,tai geriau reikejo daryt gera arcada kad butu faina lakstyt,tai dabar gavosi kazkoks nesusipratimas,ivarai i posuki,is puses posukio galvoji uzminsi gaza ir masina uzsimes ir na bent jau prades traukti,o ji kaip vezlys isima graziai posuki ir tada letai letai isibegeja

cia tokia ju simuliatoriaus vizija gal :D;):D

zmonem nezaidusiem simuliatoriu tai PS jau atrodo kaip simuliatorius visai ,ypac PC zaidejam ;)

o pagal tavo imesta picture tai gal rimtai tau ikiso tel versija cia,o ne x360 ;)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

screenas tai is gamespot, xbox360 skilties. ir pas manes tokia pati grafika, zodziu 480p nedaugiau, tai garantuotai. nieko nesuprantu...

as mostwanted ant PC pries du metus zymei geresne grafika losiau. kazkas cia turi buti netaip....

gal tas daigtas vga kabelio nesupranta ir filiuoja kazkas..

kas turi live: ar buvo gal koksnors update sitam game?

EDIT: zodziu totaliai bugovas game. viskas aisku su juo. ant durniaus isijungiau widescreen rezima dashboare. paleidau game, ir vaizdas suspaustas per sonus (nu lyg garmoske), bet ingame rezoliucija pasidare gera, nu zodziu ne is kaladeliu...

this game is totaled for me...

EDIT2: xbox.com: HDTV 1080i.

http://www.xbox.com/en-US/games/n/needforspeedprostreet/

Sumazinus rez iki 720p viskas susitvarko, o su 1080p downrezina totaliai...

Redagavo ZZ1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grafika kažkokia oversharp o simuliacija tai. em tyliu ;D bet pereiiu as ji. ryt tv pareina tai bus ka ismegint.

Beje, tą žaidimą pakankamai lėai krauna ar man vienam taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Grafika kažkokia oversharp o simuliacija tai. em tyliu ;D bet pereiiu as ji. ryt tv pareina tai bus ka ismegint.

Beje, tą žaidimą pakankamai lėai krauna ar man vienam taip?

Man tai normaliai... Nors čia turbūt priklauso nuo to, kaip kas supranta "lėtai"...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koke nesamone, blem grafika gera o rezoliucuja nesusipratimas kai ta wind(kazkaip) uzdedi lig ir normalei, o ka daryt kad paprastai normalei butu?\

as grajinu ant muniko rezoliucija 1280x1024 :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

screenas tai is gamespot, xbox360 skilties. ir pas manes tokia pati grafika, zodziu 480p nedaugiau, tai garantuotai. nieko nesuprantu...

as mostwanted ant PC pries du metus zymei geresne grafika losiau. kazkas cia turi buti netaip....

gal tas daigtas vga kabelio nesupranta ir filiuoja kazkas..

kas turi live: ar buvo gal koksnors update sitam game?

EDIT: zodziu totaliai bugovas game. viskas aisku su juo. ant durniaus isijungiau widescreen rezima dashboare. paleidau game, ir vaizdas suspaustas per sonus (nu lyg garmoske), bet ingame rezoliucija pasidare gera, nu zodziu ne is kaladeliu...

this game is totaled for me...

EDIT2: xbox.com: HDTV 1080i.

http://www.xbox.com/en-US/games/n/needforspeedprostreet/

Sumazinus rez iki 720p viskas susitvarko, o su 1080p downrezina totaliai...

na nzn pas mane su vga per monika rodo viska gerai ,as nusistates 1024p tai kaip visi zaidimai ejo gerai tai ir sitas eina puikiai,grafika gera ir tikrai netruksta rezos man,o del live tai as visalaik pasijunges live ir butent sitas geimas jokio updeito nedare atskirai,tai va ir beje,las ten apie banus kalbejo,as siandia nauja zaidima issikepiau pasileidau ,isijunge live,pasiupdeitino,ir viskas toliau puikiai veikia ir live eina,viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

š**** o ne game, apsurads, valdimas kaip furos, neivaldau vapse, grafika animacine ir dar grybauje belekaip, sikt man ant tokiu game, carbon grafika geresne, hendlingas ir visa kita. krc :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

š**** o ne game, apsurads, valdimas kaip furos, neivaldau vapse, grafika animacine ir dar grybauje belekaip, sikt man ant tokiu game, carbon grafika geresne, hendlingas ir visa kita. krc :D

tai kad ir carbonas apgailetinas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.