guma147

Xbox360 falcon 60GB (FAT modelis)

Rekomenduojami pranešimai

Bet cia banintas, o man Xbox be live tik puse daikto. :thumbsup4: As pries puse metu paemiau uz 580 Lt falcon, bet svarbu buvo mazai naudotas ir nejungtas i Live (butinai reikejo nejungto). Man ar jasperis, ar falcon yra vienodai, nes as kiaura diena nenoulaifinu, kasdien vedinu kambary (karsta pas mane), tai niekas nekaista.

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

teisingai zmogus sako reikia su technika normaliai elgtis ir ji laikys tau ilgai, as turiu 2006m xbox360 jau apie 5 METUS ir jis man nei karto nera parodes to baisaus RROD viskas veikia normaliai jokiu lagu nera kaip pas kitus kurie skundziasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teisingai zmogus sako reikia su technika normaliai elgtis ir ji laikys tau ilgai, as turiu 2006m xbox360 jau apie 5 METUS ir jis man nei karto nera parodes to baisaus RROD viskas veikia normaliai jokiu lagu nera kaip pas kitus kurie skundziasi.

Ne į temą

Zinok beveik niekas tavim netiki, ne del sito post'o, bet del visu kuriuos esi parases.

O jei i tema, tai temos autoriui pirma siulyciau susisiekti su tuo zmogum ir paklausti ar tikrai turi naujus jasper'ius, jei nori naujo ir nusiflashinti iskarto, tada imk is ten, kainu nepalyginsi, nes niekas jais nebeprekiauja, arba geriau imk slim'a is playmanijos ir viskas, kainos ten tikrai geros. Tik mes dar nezinom ar tu nori flashinti xbox'a, is pirmo post'o suprantu, kad nori, tada jei pirksi slim'a reikes siek tiek palukti kol galesi flashinti, nes buvo sustabdyta PCB ploksciu gamyba(ju reikia slim'u flashinimui.

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man broliukas is anglijaos nupirko naudota xbox 360 60GB uz 260 LTL Jasperis 2009metu :cenzura: kaina tai neitiketina ane :dwn: ir veikia be problemu :) Beje man graziausi bali xbox 360 labai sexy !!! :)

Redagavo mega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.