mrbamboochia

Kazkas blogai

Rekomenduojami pranešimai

To baikas: man kitaip blogai, jei nepatchinsiu, man rodys nespalvotai, nes pas mane senesnis tv ir nera ntcs, bet tas neturejo reiksmes... daug zaidimu patchinau ir visi veike, o pro street is draugo pasiemiau nepatchinta, kuris pas jy veike, o pas mane vistiek neveikia net logo neatsiranda...

diskai kol kas irgi visi acmes pas mane ir va tik 2 is 30 kilo priekaistu kad neveikia, manau situo atveju tikrai ne diskuose problema...

To Impaler: visko gali but bet tai kad vat tuose torrentu trackeriuos kuriuos as lankaus nera PAL'o NFSPS ir nzn kur gaut :D

Edit: To vvk taip ir suprask kad jam tas pats kas man, pradeda loadint atsiranda zaidimo logo vos tik po PlayStation 2 uzraso ir pakimba ant to logo ir nieks nebevyksta...

Man nebutu taip lb jau svarbu kad neveikia, bet jau nebepirma kart kyla tokia problema ir noretus zinot del ko cia viskas, be to ir zaidimas gan idomus kurio as lb laukiau ir labai noriu isbandyt, taciau PC neveza jo, o ant ps2 neveikia :D

Redagavo mrbamboochia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man beveik tas pats yra kas impaler taciau kaip idedi diska parodo tuos ps2 blokus kur krauna ispradziu ir ismeta browseri ir kaip atidarai ri uzdariau gaubta tada nuskaito ir paleidzia net nzn kodel cia taip :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai taip buna jei irasau i verbatima tai buna Play station 2 ir juodas ekranas daryk ka nori o kai i acme irasau viskas veikia.

tai del to as klausiu kaip ten jum pakimba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atidarymas tikrai nepadeda, o kad dvd problema as netikiu nes kaip gali pas viena veikt o pas kita neveikt :/ nu dar del idomumo isbandysiu ryt nusipirksiu geresnes kokybes dvd ir pasizesiu bet beveik 100% garantuoju jog bus tas pats :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.