mrbamboochia

Kazkas blogai

Rekomenduojami pranešimai

Zmones gal galit padet? iskilo problema ir nezinau kame esme... Pvz dbr persisiunciau pro street isirasiau i dvd leidziu ant ps2 ir uzkrauna uzrasa pro street uzsikrauna 4 taskeliai ir pastringa, tas pats buvo ir dar su vienu zaidimu... atsiranda paveiksliukas o toliau nekrauna... tai nzn ar cia cipe problema ar blogai dvd isirase, nors rase jog viskas tvarkoj... o gal turejo ytakos tas jog perverciau is ntsc i pal... ir dar, ant nba 08 the life v3 kai kuriu profili taip pat pastriga, o burnout 3 isviso nemato memory card plz help kas nors nesuprantu kas cia dedas

P.S. cipo nzn nes iskart pirkau su cipu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

matyt blogai dvd isirasei arba iso prastai nuripintas :D ka galiu pasakyt . o cipo pavadinima raso kai ijungi konsole .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na iso tai nzn pas drauga tai veikia is ten pat siustas tik tiek kad jis nebuvo konvertuojamas is ntsc i pal... o isirase irgi nzn ar gerai, nors alchohol 120% rode jog gerai... Be to kur rodo ta cipa man vos tik ijungus ps2 neraso jokiu pavadinimu, va pas drauga tai raso o pas mane ne...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na iso tai nzn pas drauga tai veikia is ten pat siustas tik tiek kad jis nebuvo konvertuojamas is ntsc i pal... o isirase irgi nzn ar gerai, nors alchohol 120% rode jog gerai... Be to kur rodo ta cipa man vos tik ijungus ps2 neraso jokiu pavadinimu, va pas drauga tai raso o pas mane ne...

turbut isjungtas cipo logo . pas mane matrix infinity cipas tj reik laikyt trikampi ir nuli iskart kai ijungti konsole ir nustatymai turetu isijunkt ... nzn ar tiesa taciau yra tikimybe kad cipas gali sugest ... jei k lystu pataisykit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal man ir kas galetu padet .. atsisunciau pro street ps2 ir neleidz isirasyt i dvd .. nei su alcohol nei su nero nei su dvd decrypteriu :S gal kas gali padet?

naudok imgburn programa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmones gal galit padet? iskilo problema ir nezinau kame esme... Pvz dbr persisiunciau pro street isirasiau i dvd leidziu ant ps2 ir uzkrauna uzrasa pro street uzsikrauna 4 taskeliai ir pastringa, tas pats buvo ir dar su vienu zaidimu... atsiranda paveiksliukas o toliau nekrauna... tai nzn ar cia cipe problema ar blogai dvd isirase, nors rase jog viskas tvarkoj... o gal turejo ytakos tas jog perverciau is ntsc i pal... ir dar, ant nba 08 the life v3 kai kuriu profili taip pat pastriga, o burnout 3 isviso nemato memory card plz help kas nors nesuprantu kas cia dedas

P.S. cipo nzn nes iskart pirkau su cipu

Jei burnout 3 nemato memory cardo vadinas reikia keisti memory. Pas mane visi kiti zaidimai veike normaliai, o burnout 3 nemate memory card. Pakeiciau memory carda - problemos dingo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu del memorio man irgi toks itarimas yra bet jis pirktas pries menesy is turgaus tai kazin ar priims... reiks gal pabandyt

cipo logo tikriausiai isjungta ir yra (bandyt kazka ten spaust nebandysiu tikriausiai kai parasei kad cipas gali sueit ;)) , nes rodo taip kad butu kompas net necipintas, taciau vistiek nesuprantu kodel nekrauna, nejaugi kokie prastesni cipai gali nekraut kai kuriu zaidimu? siandien dar nueisiu iki draugo pasiimsiu ta dvd su pro street kur pas jy veikia ir zesim ar pas mane eis... parasysiu kas gavos:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu del memorio man irgi toks itarimas yra bet jis pirktas pries menesy is turgaus tai kazin ar priims... reiks gal pabandyt

cipo logo tikriausiai isjungta ir yra (bandyt kazka ten spaust nebandysiu tikriausiai kai parasei kad cipas gali sueit ;)) , nes rodo taip kad butu kompas net necipintas, taciau vistiek nesuprantu kodel nekrauna, nejaugi kokie prastesni cipai gali nekraut kai kuriu zaidimu? siandien dar nueisiu iki draugo pasiimsiu ta dvd su pro street kur pas jy veikia ir zesim ar pas mane eis... parasysiu kas gavos:)

na kai kurie cipai nepalaiko double layer dvd disku taj gal toks pas tave ir neuzkrauna ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nlb zinau ka tas double layer reiskia :) nzn pas mane diskai Acme DVD-R tie kur IKI buna ir t.t. pakelis 10dvd uz 10lt... va persinesiau is draugo ta nfsps kuris veike pas jy su modbd (lygtais taip rasos :)) cipu, o pas mane su situ dvd net neatsiranda tas uzrasas pro street... o gal bandyt sita zaida rasyt i DVD+R ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu neripink nes kai ripini i pal tai zaidimas kartais susigadina as nematau reikalo keisti i pal gi cipuota konsole...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nlb zinau ka tas double layer reiskia :D nzn pas mane diskai Acme DVD-R tie kur IKI buna ir t.t. pakelis 10dvd uz 10lt... va persinesiau is draugo ta nfsps kuris veike pas jy su modbd (lygtais taip rasos :lol:) cipu, o pas mane su situ dvd net neatsiranda tas uzrasas pro street... o gal bandyt sita zaida rasyt i DVD+R ?

patarciau naudoti kokybiskus dvd nes acme tai nekokybiskas as idejau is ps2 dvdroma 3 kartus ji ri neveike .pirk tdk!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo Acme disku kokybe labai bloga.Dar gali prikt ir Verbatim,nes jie beveik tokios pat kokybes kaip ir TDK.Tau zaidimu gali neskaityti del disku kokybes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

drystu papriestarauti del acme disku nes jau 1 metus su biskiu turi ir dar ne vienas nesugedo ar neveike! pas mane apie 70 geimu guli ir visi acme beveik. bet del tu verbatim ir tdk tai as net nelyginu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cipo logo tikriausiai isjungta ir yra (bandyt kazka ten spaust nebandysiu tikriausiai kai parasei kad cipas gali sueit :D) , nes rodo taip kad butu kompas net necipintas, taciau vistiek nesuprantu kodel nekrauna, nejaugi kokie prastesni cipai gali nekraut kai kuriu zaidimu? siandien dar nueisiu iki draugo pasiimsiu ta dvd su pro street kur pas jy veikia ir zesim ar pas mane eis... parasysiu kas gavos:)

vat turiu ir as ka pasakyti, turiu ir as viena beda. NIEKAIP manasis ps2 nedraugauja su SIlent Hill 2, paleidau vos kelis kartus geima, irgi luzhta po logotipo.

tas pac buvo ir su GTA:SA.

yra tik vieni vaistai, tarkim tau neveike zaidimas esantis PAL regiono, tada siuskis ta pati geima bet NTSC regiono ir atvirksciai tada gal veiks. pvz man GTA:SA neveike NTSC regionas, PAL puikiai veikia. o SH2 ne vienas regionas neina nors tu ka. ir nieko cia nepadarysi, taip jau buna. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.