Lauris212

Pagalbos su PC upgreidinumu.

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena,

Eisiu tiesiai prie reikalo.

Mano dabartinis PC:

ADM Athlon 64 x2 Dual Core 5000+ 2.6ghz

8500gt

4ram

turbūt , kad AM2 socketas(everestas nerodo nieko ,kažkodėl ???? meta :/ )

Radau skelbimuose tokias dalis savo senas PC:

AMD Athlon II X2 255 3,1GHz

NVIDIA GeForce 9600 GT (PCI express)

Tai vat, pc dalyse esu žalias, todėl norėčiau paklausti kieno nors, kas galbūt žino. Ar pavyktų man sukišti visą tai, ko noriu, į savo dėžę, nesusprogdinant pc ar neiškepant visko?

(P.S jeigu kas nors galvojat, jog čia kaip už naują pc mokėsiu, tai skelbimuose už tuos du bendroje sumoje sumokėčiau ~250 Lt ir dar gaučiau garantijas)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kad man atrodo Anthlonas II eina ant AM3+ socketo?

O jeigu pas tave motininė palaiko PCI-Express, tada tiks ta vaizdeškė. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kad man atrodo Anthlonas II eina ant AM3+ socketo?

O jeigu pas tave motininė palaiko PCI-Express, tada tiks ta vaizdeškė. :lol:

del videske tikimo nebuciau toks isitikines, expres sasajos turi pora magistraliu versiju 1.0 ir 2.0 jei videske 2.0 o motina tik 1.0 palaiko tai nieks nebus, nebent videske butu backwards compaktable su 1.0 siulyciau pasigilinti i tai, mestelk motkos pavadinima, del tikslesniu motkos ir cpu duomenu naudok CPUz programele ja gali parsisiust is http://www.filehippo.com/ i paieska ivesk ir ras, GPUz rodo videskes tikslius duomenis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena,

Eisiu tiesiai prie reikalo.

Mano dabartinis PC:

ADM Athlon 64 x2 Dual Core 5000+ 2.6ghz

8500gt

4ram

turbūt , kad AM2 socketas(everestas nerodo nieko ,kažkodėl ???? meta :/ )

Radau skelbimuose tokias dalis savo senas PC:

AMD Athlon II X2 255 3,1GHz

NVIDIA GeForce 9600 GT (PCI express)

Tai vat, pc dalyse esu žalias, todėl norėčiau paklausti kieno nors, kas galbūt žino. Ar pavyktų man sukišti visą tai, ko noriu, į savo dėžę, nesusprogdinant pc ar neiškepant visko?

(P.S jeigu kas nors galvojat, jog čia kaip už naują pc mokėsiu, tai skelbimuose už tuos du bendroje sumoje sumokėčiau ~250 Lt ir dar gaučiau garantijas)

tai pasiziurek koks motino modelis ir su juo nete suzinosi viska ir kokie CPU tinka ir kokios videskes. tada zinosi garantuotai jau. o siaip CPU gali palikt ta pati manau, videske pakeisk ir jau skirtumas pasijaus, ir ta CPU kuri nori imt tai jis AM3 , tavo CPU - AM2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

P.s ten skelbime rašoma, jog užtenka atnaujinti BIOS ir priima AM3. Bet iš to išlenda nauja bėda- nemoku su biosais nieko, todėl teks pasikliauti allmighty youtube.

Redagavo Lauris212

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

P.s ten skelbime rašoma, jog užtenka atnaujinti BIOS ir priima AM3. Bet iš to išlenda nauja bėda- nemoku su biosais nieko, todėl teks pasikliauti allmighty youtube.

ir kas is to kad tu pasikeisi ta CPU , gal ir isidesi bet neveiks taip kaip turetu veikt AM3 sockete tikrai. kad nieko taves neisgelbes tas CPU pakeitimas ir ten ir ten 2 corai.videske pati bus irgi na pagyvenus, jei net nereikia daugiau nei jau turi. jei nekeisi motinos tai su bios nesiulyciau ten kapstytis tikrai. aisku tavo valia. geresne videske biski daugiau padetu negu tas CPU. pvz kokia 9800Gt ar HD 4850

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na dėkui, apsaugojot nuo bereikalingo pinigų švaistymo. Galit rakinti temą, nebent kas nors dar čia turi ką pasakyt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.