Shamp

xbox 360 ir tv 72cm / 100hz

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

norejau paklausti gal kas nors zaidziate ant tokio tv? ir kajp vaizdas ar patenkinti. Nes zadu pirkti xbox ir db kaj paskaitinejau taj visi ant lcd arba plazminiu zaidzia, o man tokios galimybes toki tv isigyt db nera :D ir vargu ar greitai bus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei telikas paprastas crt ,nesvarbu kokio dydzio,vaizdas nebus labai detalus ir grazus,jau geriau tikrai jungti prie turimo moniko,juk toki turi visi,tik reikes vga laida nusipirkt ir viskas,turesi HD vaizda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Philips 29PT8521 , -~1400LT

tipo sitas geriausias is CRT, bet jei pirkt tai siulyciau 200LT damest lt ir imt widescreen`a - Philips 29PT8521

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinau kad prie monitoriaus butu gerai, bet vat apie tv nuomone noreciau suzinoti :D

o ka tu nori gaut is paprasto CRT teliko ? rodyd taip kaip ant paprastu teliku nu ir tiek,aisku jei nesi mates boxo ant moniko ar ant LCD tai gerai butu ir ant to,bet is tiesu tai kam gadint visa zaidimu grozi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu 72cm teliką, pajungiu prie jo kai yra chebros, viskas čiki, žinoma, ne tokia kokybė kaip kad jungtumei prie moniko, tačiau gyvent tikrai galima :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

to scalman: joa neesu su xbox 360 zaides :D esu tik kazkada turejes xbox taj normaliai ant tieliko man budavo :D))

vnz aciu visiems uz ats ... nusprendziau kad pirksiu xbox 360 ir lajda prie monitoriaus o kaj noresiu gulet lovoj ir zaist pajungsiu tiesiog prie tv ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.