tadasas99

dirbtinai mazinamas nedarbas, KRIZE TRAUKAISI

Rekomenduojami pranešimai

pernai rudeni, pries sujungiant mazesniu miesteliu darbo birzas su apskriciu centrais pas mus miesteli per savaite viena ldb koncultante ismete 200 zmoniu, o kitos koncultantes manyciau neatsiliko. Kadangi esu statybininkas, apie juos ir kalbu, buvo siuloma bedarbiams kurie gauna pasalpas, kompensacijas pirktis patentus, jei neperki ismeta, jeigu perki isbraukia is birzos, negauni pasalpos, o dar ir uz patenta is kazko turi susimoketi, zmones buvo spaudziami i kampa, o toki kaip as kurie nieko negauna tokiem nei kas liepe patentus pirkti nei nieko, ateini ir iseini!

kas idomiausia po sito apsivalymo ziniose isgirdau kad krize traukiasi, bedarbiu paskutiniu menesiu sumazejo! :thumbsup4:

p.s. mano zmonai neseniai pasiule per menesi isidarbint arba ismes!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš esu Grybauskaitė ir galiu pasakyt kad tavo maldos išklausytos

Ne į temą

:thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turtiniai luomai, tie kurie aukščiau engia silpnesnius, retas pagalvoja apie tuos kurie žemiau. Ar tikrai mes labai toli nuėjom nuo viduramžių žmogiškumo klausimu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na birza jokiu budu negali ismesti is darbo birzos, nebent tuo atveju, jeigu tau yra siuloma darbo vieta, bet tu jos savavaliskai atsisakai, ir toliau lankai birza, tokiu aveju gali isbrakti is birzos, kiek esu girdejas paskutiniu metu taip buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lietuvoj kiek zinau tokia situacija kad tiesiog labiau apsimoka liaudiskai tariant chalturint ir gaut ta pasalpa negu legaliai dirbti. tai zmones tiesiog sedi birzoje tuo paciu kazka veikia ir dar juos valstybe remia.

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.