blynda

Muitas is amerikos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki norejau paklaust jei perki loptopa amerikoi ir vezies i lietuva ne siunti bet i lagamina isidedi ar uzdes muita kad lagamine loptopas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neturetu,pazystamas praeita vasara JAV dirbo,parsiveze ir telika,loptopa ir X360 nusipirkes ir jokiu muitu jam nepritaike...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturetu,pazystamas praeita vasara JAV dirbo,parsiveze ir telika,loptopa ir X360 nusipirkes ir jokiu muitu jam nepritaike...

Nu ten tokia situacija mano 2 draugai amerikoj viena savo loptopa is lietuvos atsiveze ir vesisi atgal ir dar pirko viena loptopa mamai dovanu ir sau xboxa pirko tj jei ir man loptopa prigriebu tj neuzdetu muito ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturėtu. Pas mane namie yra loptopas, tai jį iš Amerikos giminė atvežė mums ir nieko mokėt nereikėjo, paprastai parsivežė. Jei va FUZA sako, kad telika, loptopą ir XBOX360 parsivežė, tai tau tikrai OK bus. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturėtu. Pas mane namie yra loptopas, tai jį iš Amerikos giminė atvežė mums ir nieko mokėt nereikėjo, paprastai parsivežė. Jei va FUZA sako, kad telika, loptopą ir XBOX360 parsivežė, tai tau tikrai OK bus. :thumbsup4:

nu tikiuosi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebent supranti vienas zmogus ten 5 loptopus veztusi,tai gal kazka ir uzdetu,o siaip ka jie zino,gal gimines paprase,kad ju kompus namo pargabentum,uztat zinau,kad grynu su savim daugiau nei 9999lt tikrai negalima veztis,be to kaip pvz siuntiesi prekes is kinijos muita pritaiko nes mato,kad tu pirkai kazka kitur,o jeigu tuos loptopus veziesi be deziu (pakuociu),krepsiuose tai is kur jie gali zinoti pirkai tu juos ar dovanu gavai,gal tu verslininkas koks achujenas,be to nepardavimui gi jie vezami ir isvis krepsiai muitinese tikrinami tik jeigu kazkas jiems sukelia itarimu...Viena loptopa tegul pasiima i lektuvo salona,pora i bagazo skyriu ir manau viskas bus ok,taigi ne kontrobanda kokia ves...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebent supranti vienas zmogus ten 5 loptopus veztusi,tai gal kazka ir uzdetu,o siaip ka jie zino,gal gimines paprase,kad ju kompus namo pargabentum,uztat zinau,kad grynu su savim daugiau nei 9999lt tikrai negalima veztis,be to kaip pvz siuntiesi prekes is kinijos muita pritaiko nes mato,kad tu pirkai kazka kitur,o jeigu tuos loptopus veziesi be deziu (pakuociu),krepsiuose tai is kur jie gali zinoti pirkai tu juos ar dovanu gavai,gal tu verslininkas koks achujenas,be to nepardavimui gi jie vezami ir isvis krepsiai muitinese tikrinami tik jeigu kazkas jiems sukelia itarimu...Viena loptopa tegul pasiima i lektuvo salona,pora i bagazo skyriu ir manau viskas bus ok,taigi ne kontrobanda kokia ves...

nu tj ka prasau drauga kad pirktu loptopa .

Ne į temą

Jei galit padekit man issirinkt ta loptopa sioj temoj http://www.playmanija.lt/forumas/t31148/loptop-is-bestbuycom/ .
Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekmes,jei neuzilgo jie gryzines,tai paskui parasyk i sia tema kaip viskas praejo,manau naudinga informacija kam nors bus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sekmes,jei neuzilgo jie gryzines,tai paskui parasyk i sia tema kaip viskas praejo,manau naudinga informacija kam nors bus :thumbsup4:

Parasysiu . Tikiuos viskas praeis sklandziai ir loptopu nenusivilsiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neturetu buti jokiu muito mekesciu nes daiktas nera originalioj dezej poto jis nera siunciamas per pasta o tu ji veziesi pats ir dar trecias dalykas jei ir klaustu muitininkai kam jis gali sakyti kad asmeninis naujas komputeris savo reikmem

truputi is patirties:

draugui dovanu pirkom impact wrench (suktuva varztam dideliem) sunciau is USA i UK ir kazko ilgokai siunte nors maciau kad jis jau pries savaite buvo UK tad kita diena sulaukiu laisko kad mano siuntinys yra sulaikytas nes reikia susimoketi muito mokescius tai vat pasiskaiciau ir pasirodo kad muitas yra taikomas tada kai siuntinio verte yra didesne nei $40 o maniskis kainavo su siuntimu virs 300$ ir siuntejas kaip pavyzdinkas USA pilietis parase formoj kiek daiktas kainuoja tad teko susimoketi papildomus 22£ taip kad galiu tau pasakyti kad kai daikta veziesi pats tikrai jokiu muitu nebus svarbu kad daiktas butu ispakuotas kad nebutu prie ko prisiknysti jei vezi sau o jei dovanu gali sakyti kad vezi dovana tai taip pat nebus muito mokescio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va . Draugai gryzo is amerikos su 2 loptopais . xbox360 . iphone 4 ir dar ipodus kelis parsiveze ir jokia muito neuzdejo . Jie vazevo dviesia .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va,tai reiskias neapgavau :D

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos