tomashex

klausimas del ps2 vibracijos atjungimo

Rekomenduojami pranešimai

pirkau pries pusmeti nenauja ps2 is UK,viskas puiku,iki siol gerai weikia,bet vibracijos nei viename zaidime nera,net ir pakeitus dzioistikus,kurie pvz ant ps1 vibruoja.paskui suzinojau kad cia kazkodel ps2 buvo atjungta vibracija.ar imanoma ja vel ijungt,pvz atnaujinus FW?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip manau ps2 nesikeicia fw. o del vibro tawo ps2 gal pats glokuoja tuos zaidimus t.y. bandyk per gamu setingus pakeist, o jai ne tai viduje kazkas blogai informacija nuo ps2 nedaiena iki joistyko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS2 neturi firmware, o tik BIOS revizijas vis gerinamas su kiekvienu konsoles modeliu (v3, v7 ir t.t.), konsoles settinguose irgi nera tokiu nustatymu del vibro.

siaip pritariu baiko minciai kad nedaeina kazkaip tai signalas vibruoti iki joysticko, nes kitokio paaiskinimo tikrai nesugalvoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirkau pries pusmeti nenauja ps2 is UK,viskas puiku,iki siol gerai weikia,bet vibracijos nei viename zaidime nera,net ir pakeitus dzioistikus,kurie pvz ant ps1 vibruoja.paskui suzinojau kad cia kazkodel ps2 buvo atjungta vibracija.ar imanoma ja vel ijungt,pvz atnaujinus FW?

turbut durnai klausiu (labai atsiprasau ) bet ar bandei per zaidima vibracija ijungt ?:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip dazniausiai vibro jau pati buna isijungusi tai tikriausiai ne tame esme cia ps2 kazkas blogaj...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turbut durnai klausiu (labai atsiprasau ) bet ar bandei per zaidima vibracija ijungt ?;)

xixi,zinoma bandziau. o tai niekas negirdejot kad ps2 buwo atjungta wibracija, nes pralose patento byla sony kazkada ;) manau kad man taip ir atsitiko su kompu ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tai tada galiu tik uzjaust...

Bet tu pasidomek ar tikrai taip yra pasiskaityk gal kur rasi visa info kaip ten buvo ir bsu parasyta modeliai ant kuriu ner vibro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau viska isiaiskinau,tikrai kalta ps2 esama software, del to vibro patento pralosimo ir nevibruoja,papuole man toks kompas. p* :D galima rakint tema

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir man ta pati nesamone bet pas mane kitas atwejis pas amne seniau buvo wibracija o dabar nera >> wtf???? :):):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gal nera prasmes kurti zaidimu su vibro.Jei sony pralose byla reiskia jiem uzdrausta toki dalyka naudoti savo konsolese.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

saugiklis perdege todel neveikia vibracija... :D man irgi nebeveikia....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.