blynda

Loptop is Bestbuy.com

Rekomenduojami pranešimai

Nu va issirinkau keturis konkrecius modelius .

1. asus

2. toshiba

3. toshiba

4. sony

Kaip manot kuris butu geriausias ir kokybiskiausias . Man kaskaip antras variantas prie sirdies . O ka jus patartumet . Nes man reik greit apsisprest ir kad nepasigaileciau nusipirkes , kad nereiktu tvarkyt kitais metais . nu zodziu reik kad butu kokybiskas ir greitas .

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as imciau 3 nes vaizduske geresne o procesorius nelabai svarbu nes vistiek abu 4 branduoliu tik gal i3 greitesnis bet manau tau uztektu ir to A6

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas dar savo nuomone pasakys ? :)

as imciau 3 nes vaizduske geresne o procesorius nelabai svarbu nes vistiek abu 4 branduoliu tik gal i3 greitesnis bet manau tau uztektu ir to A6

bet jei as zaidimu nedaug zaisiu tj kam man geresne vaizuske , jau geriau manau proca geresni imt . pasizejau sitoj svetainiai http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+A6-3400M+APU+with+Radeon+HD+Graphics tj rodo kad a6 zymiai geresnis nei i3-2310 .

Ne į temą

Uz tavo nuome tau pliusiukas :)

Dar vienas klausimas . Jei is sito shopo man paima loptopa tj gali but kad ten brokas koks ? ar paprasyt jo kad patikrintu ? nes poto kj grys i lietuva ir bus koks brokas tj jau tada ragas bus .

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.