blynda

Loptop is Bestbuy.com

Rekomenduojami pranešimai

Bet cia sitam i3-2310 (sandy bridge) tj juose buna intek hd 3000 tj sitos kaip nvidia gt310 gal truputi geresnes . Pataisykit jei klystu .

Ups nepaziurejau linko galvojau cia apie sita http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Matrix+Silver/2833814.p?id=1218354838088&skuId=2833814

Nu nezinau tau sprest ir tas acer tai ka zn as amd niekada neturejas tai nlb zinau.

Priklauso kam tu ta lapa naudosi jei tau jo nereike kaip lapo nu issinest is namu kur ir pns o tu ji namuose naudosi tai gali ir to draugo paprasyt tai jis detales normalaus pc galetu parvest tu lietuvoj nusipirksi ceisa ir maitinima ir susidesi nes pvz jei noresi pageimint su lapu tai tau tada reike tikrai daugiau negu 600$ investuot.

Dar seip gali nusipirkt koki lapa su i3 ar i5 ir geiminimuj nusipirkt external vaizduske bet ji kainuoja nemazai gal 300euru.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu nezinau tau sprest ir tas acer tai ka zn as amd niekada neturejas tai nlb zinau.

Priklauso kam tu ta lapa naudosi jei tau jo nereike kaip lapo nu issinest is namu kur ir pns o tu ji namuose naudosi tai gali ir to draugo paprasyt tai jis detales normalaus pc galetu parvest tu lietuvoj nusipirksi ceisa ir maitinima ir susidesi nes pvz jei noresi pageimint su lapu tai tau tada reike tikrai daugiau negu 600$ investuot.

Dar seip gali nusipirkt koki lapa su i3 ar i5 ir geiminimuj nusipirkt external vaizduske bet ji kainuoja nemazai gal 300euru.

as ji visur naudosiu , o ten jei ta vaizdo plokste tikrai hd3000 tj man jos per akis uzteks .

as ji visur naudosiu , o ten jei ta vaizdo plokste tikrai hd3000 tj man jos per akis uzteks .

Nu as kaiskaip pasilieku prie sito http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Matrix+Silver/2833814.p?id=1218354838088&skuId=2833814 patarkit ar toks savo kainos vertas gal kokiu minusu dideliu turi , ir ar sitam yra ta videske intel hd3000 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as kaiskaip pasilieku prie sito http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Matrix+Silver/2833814.p?id=1218354838088&skuId=2833814 patarkit ar toks savo kainos vertas gal kokiu minusu dideliu turi , ir ar sitam yra ta videske intel hd3000 ?

Sitam nera HD3000 cia kaskoke dar lievesne nei ta kur sakiau.

Va VAIO su hd300 http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.5%22+Display+/+4GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/2794165.p?id=1218351657801&skuId=2794165

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitam nera HD3000 cia kaskoke dar lievesne nei ta kur sakiau.

bet gi cia sandy bridge i3 o juose tj visuose buna .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet gi cia sandy bridge i3 o juose tj visuose buna .

Nu neraso ,kad yra hd3000 -.-.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu neraso ,kad yra hd3000 -.-.

tj biski lievai nes tas simtu doleriu brangesnis , bet gal geresnis jis ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj biski lievai nes tas simtu doleriu brangesnis , bet gal geresnis jis ?

Pasiziurek amazon.com dar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasiziurek amazon.com dar

tj kad brangu ten .

Nu tj kuri geriau imt vaio ra toshiba . Tik man vienas klausimas as nesuprant pagal viska tam toshiba turetu but intel hd 3000 nes (i3-2310) o parasyta kad intel mobile hd .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tj kad brangu ten .

Nu tj kuri geriau imt vaio ra toshiba . Tik man vienas klausimas as nesuprant pagal viska tam toshiba turetu but intel hd 3000 nes (i3-2310) o parasyta kad intel mobile hd .

va sitas seip geras http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+AMD+A6+Processor+/+17.3%22+Display+/+4GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Brushed+Aluminum+Blue/2805001.p?id=1218352574784&skuId=2805001 su scalmenu snekejau tai sake naujas amd procas ir gpu geras jame ir dar ekranas nemazas :thumbsup4: Redagavo Starscream
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jo ir sita mancia toks gal nieko , bet kiek zejau tj procas levesnis nei i3 o kiap del videskes gal gali isamiau ka nors apie ja kaip del geimu pavezimo geresnis jis uz hd3000 ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo ir sita mancia toks gal nieko , bet kiek zejau tj procas levesnis nei i3 o kiap del videskes gal gali isamiau ka nors apie ja kaip del geimu pavezimo geresnis jis uz hd3000 ?

va tas toshiba tai neblogas ir vaizduske tikrai geresne nei HD 3000 nes ji yra atskira o ne nuo procesoriaus toliau procas jis geras quad todel skirtumo kai ir nejausi zinoma as imciau i5 nes draugas turi ir tikrai patenkintas greit dirba ir t.t
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu i3 procas geresnis negu tas amd kiek skaiciau.. vistiek jeigu imsi viena is tu 3 ar 4 lapu kur snekejom tai jie visi beveik vienodi nes uz toke kaina gero geiminimuj lapo ir nenusipirksi ir siep isvis geiminimuj lapai daug kainuoja jau geriau geiminimuj arba konsole arba stacionarus pc. Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu i3 procas geresnis negu tas amd kiek skaiciau.. vistiek jeigu imsi viena is tu 3 ar 4 lapu kur snekejom tai jie visi beveik vienodi nes uz toke kaina gero geiminimuj lapo ir nenusipirksi ir siep isvis geiminimuj lapai daug kainuoja jau geriau geiminimuj arba konsole arba stacionarus pc.

Tai ,kad klysti ji yra blogesne negu HD 3000 ir ji yra integruota kaip ir visi tokiu kainu lapai beveik ja turi integruota ir man idomu kam imt i5 lapa su toke vaizduske kuri nieko nepavez ...

pasiziurek : http://www.intel.com/technology/graphics/intelhd.htm

mano draugas turi lapa su i5 ir vaizduke tokia ati Radeon HD6370M 1gb. Tai tu nori pasakyti kad intel hd 3000 yra geresne negu AMD Radeon HD 6520M
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano draugas turi lapa su i5 ir vaizduke tokia ati Radeon HD6370M 1gb. Tai tu nori pasakyti kad intel hd 3000 yra geresne negu AMD Radeon HD 6520M

Sorry ne taip supratau tavo posta -.- ....

Ir sorry uz minusa kuri daviau tavo postuj (netycia paspaudziau) bet daviau pliusa kitam .

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The AMD Radeon HD 6520G is an integrated processor graphics card for mid-range laptops. It is integrated in the mid-range APUs (A6 Series, e.g. A6-3410MX) and offers 320 of the 400 shader cores clocked at 400MHz. It offers no dedicated graphics memory (shared memory graphics card) and is therefore slower than similar Radeon HD 6000M cards.

nu sita videske geresne nei hd 3000 ir sitoj videskej jau yra directx 11 ir shader 5.0 , o intel hd 3000 to nera

o procesorius tj 1268.5 tasku zemiau nei intel i3 . i3-2310 (6168.5 ) o amd a6 (4900) , tj cia labai didelis skirtumas.

tj kas geriau gersnis proces ir biski lievesne videske ar levesnis procas ir biski geresne videske ?

Notebook: Toshiba Satellite L755-10C (Satellite L755 Series)

Processor: Intel Core i3 2310M

Graphics Adapter: Intel HD Graphics 3000

Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: yes

Weight: 2.5kg

Price: 600 euro

Ar geriau isvis imt vaio ?

ten man rodos tas toshiba aprasymas ne sito modelio . tj kuri man siulot imt is siu triju .

Va paklausiau to pardavejo toshiba sake kad ten hd3000 tam uz 479$.

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos