blynda

Loptop is Bestbuy.com

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, ziurineju loptopus is parduotuves bestbuy.com nes ten kainos mazos . Ziuriu loptopus iki 600$ ir ziuriu yra visai neblogu toshiba ar vaio tj dabar galvoju kuri ten pasirinkt loptopas bus naudojamas : internetui , filmams , bendravimui , mokslams , Kartais zaidimams . Jei turesit laiko uzmeskit aki i tuos loptopus sioj parduotuvej ir numeskit linka kuris jusu manymui tiktu mano reikalavimams .( Svarbu kad ekranas nebutu mazesnis negu 15.6 (15.5 jei vaio) .

Dekui uz pagalba . ( Kas pades tam pliusiukai garantuoti :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, ziurineju loptopus is parduotuves bestbuy.com nes ten kainos mazos . Ziuriu loptopus iki 600$ ir ziuriu yra visai neblogu toshiba ar vaio tj dabar galvoju kuri ten pasirinkt loptopas bus naudojamas : internetui , filmams , bendravimui , mokslams , Kartais zaidimams . Jei turesit laiko uzmeskit aki i tuos loptopus sioj parduotuvej ir numeskit linka kuris jusu manymui tiktu mano reikalavimams .( Svarbu kad ekranas nebutu mazesnis negu 15.6 (15.5 jei vaio) .

Dekui uz pagalba . ( Kas pades tam pliusiukai garantuoti :) )

Tai ,kad best buy tik amerikieciu shopas jei neklystu del to ir pigu atrodo.

Pasiziurek amazon.co.uk.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is .com siunciant bus muitai.

Suprantat mano draugas dabar amerikoi ir jis galetu man parvest . Tj klausiu koki ten geresni pasimt iki 600$ ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pvz kuom skirias sony vaio nuo toshiba ? Tarkim sitas toshiba ir sitas vaio vidus toks pat bet kaina skirias daugiau nei 100$

Ir kas cia per loptopas . Kaskoks keista procesorius ir vaizdo korta . Sitas gal geras ?

Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai,tas Vaio turi didesnį hardą,ir šiaip visokių daugiau funkcijų,bet to toshiba baterija laiko daugiau 24 minutėmis. :)

Man atrodo,kad neblogas,procesorius geras,jis įdėtas siekiant padidinti efektyvumą,vaizdo korta nelabai žinau žinok. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turejes jau du lapus su Intel® HD graphics tai patikek net nepatariu pirkt nei vieno lapo su sita intergruota vaizdo korta jei zadi biski pazaist.

Pasiziurek sita.

http://www.bestbuy.com/site/Acer+-+Aspire+Laptop+/+AMD+Phenom%26%23153%3B+II+X4+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/3005264.p?id=1218370455516&skuId=3005264

Bet cia sitam i3-2310 (sandy bridge) tj juose buna intek hd 3000 tj sitos kaip nvidia gt310 gal truputi geresnes . Pataisykit jei klystu .

Bet cia sitam i3-2310 (sandy bridge) tj juose buna intek hd 3000 tj sitos kaip nvidia gt310 gal truputi geresnes . Pataisykit jei klystu .

Ups nepaziurejau linko galvojau cia apie sita http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Matrix+Silver/2833814.p?id=1218354838088&skuId=2833814 Redagavo blynda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.