doomblaz

Koks turi buti pirmas zingsnis?

Rekomenduojami pranešimai

wat as turiu pvz psp slim su original 3.60 turiu viena atliekama baterija nuo fat psp ir turiu 4gb kortele pasakykit ar imanoma man ji pasidaryti i 3.71 m33 ar kazka tokio kad galeciau zaisti iso zaidimus ir t.t.? ar galiu padaryti tai be antro psp? ir swarbiausia kuri zingsni man reik daryti pirma nes daznai raso turekit psp su cfw o tai kaip man padaryti kad pas manes atsirastu tas cfw ? ;) nepykit jei ka laukiu atsakymu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

wat as turiu pvz psp slim su original 3.60 turiu viena atliekama baterija nuo fat psp ir turiu 4gb kortele pasakykit ar imanoma man ji pasidaryti i 3.71 m33 ar kazka tokio kad galeciau zaisti iso zaidimus ir t.t.? ar galiu padaryti tai be antro psp? ir swarbiausia kuri zingsni man reik daryti pirma nes daznai raso turekit psp su cfw o tai kaip man padaryti kad pas manes atsirastu tas cfw ? ;) nepykit jei ka laukiu atsakymu

niekas cia ir nepyksta, tik gidus pasiskaityk atidziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visu pirma ne ten tema.perkeliu ir ispejimas..

Antra net nebandai skaityti duk,gidu...

Tau reikia pandoros,be antro psp galima pasidaryti.Skaityk gida mano sige Darome Pandora be PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip suprantu as padares pandora galesiu dawngreitinti i 1.50 is sawo 3.60 ir tada jau galesiu imesti lengwai kokia noresiu cfw teisingai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kaip suprantu as padares pandora galesiu dawngreitinti i 1.50 is sawo 3.60 ir tada jau galesiu imesti lengwai kokia noresiu cfw teisingai?

ne,tau nereiks downgradint,ir tavo slimas gi..Brick butu garantuotas

tau reikia i savo psp cfw isirasyt ir tiek..(su pandora)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.