Dasaco

Xbox 360 nepaleidzia kaikuriu zaidimu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Mano xbox'as nepaleidzia siu zaidimu: Fable 3 ir Call of Duty Modern Warfare 2. Girdejau, kad sie zaidimai yra wave 4.

Kai paleidziu siuos 2 zaidimus man rodo juoda ekrana, o jeigu paspaudziu iseiti i dashboard man uzstringa konsole.

Man paleidzia tokius zaidimus kaip:

Grand Theft Auto 4, Rango, Dirt 3, Shift 2, Legend Guardian, Civilization Revoliution, Tekken 6, Dead Space 2, Def Jam Icon

Pries kelias dienas, man veike zaidimas Crysis 2, taciau kita diena jau meta Open Tray, argi jis ne wave 4?

1. Ar gali buti taip, kad pas mane per sena ixtreme versija? (nezinau kokia pas mane ixtreme versija)

2. Jeigu taip, tai man reikia ji nesti pas meistra, ar kazkaip paciam updatinti?

Aciu uz pagalba :rolleyes:

Redagavo Dasaco

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, reikia irasytiu LT+ 1.9 fw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fable 3 wave 10 ar 11 nepamenu jau neesme, zodziu ap 2.5 fable turi su abgx reik perskanuot ir tegu sutvarko tuomet perrasyt ir lt+'a isirasyt 1.9 su nauju dashu, tuomet mw2 irgi aktivuojas ap2.5 berods naujam dashe. irgi reik su abgx'u ta pati padaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.