justas

PlayStation 2 vs. XboX

Rekomenduojami pranešimai

daug kas sako kad ps2 yra daug silpnesnis uz Xbox kaip jums atrodo?? :?: ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na as ir girdejau kaska kad ps2 ira silpnesnis uz xbox bet nezymiai turbu,bet ir taip kad ir kaip beziuretumem ps2 yra ps2 :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo man uztenka ir ps2 nereikia jokiu kolkas xboxu kai suges ps2 ziuresiu xbox360 ar ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu prisiekęs PlayStation fanas, kad ir kas bebūtų. 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai, kad kas is to Xbox'o?! Zaist ant jo ner ka... Va del ko vert buvo, tai Oddworld'ai abudu. Geri zaidimai. Ir kodel ju ant PS2 neisleido?! :evil:

Dar eilej laukia Fable. Sako Halo geras, bet as kazkaip ne FPS gerbejas, tai dar ir nebandziau... :lol:

O RPG (megstamiausias mano zanras) isvis ner... Tik tas Fable ir yra, bet jis ne toks RPG, kokie man patinka...

O, kad ant jo kruva visokiu imtyniu, boksu, lenktyniu, flight simuliatoriu ir t.t., tai man kas is to?! Nezaidziu as tokiu...

O visi garsus hitai vis tiek abiem platformom eina...

Dar: Xbox'o joypad'as yra vienas didelis nesusipratimas... Toks jausmas, kad su silikatiniu blokeliu rankose zaidi... :D

Tai jei hitas iseina abejose platformose, kam man plyta rankose laikyt(beje, ta analogu asimetrija irgi ** reikalinga nesuprantu...), jei galiu su normaliu joypad'u pazaist?!

Viena dideli pliusa Xbox'as turi ta, kad i ji galima labai lengvai isideti koki nori HDD(pas mane 250gb) ir turi labai gera Media Center'a(cia va jis deda PS2). Taip, kad kai as ji pirkau, pirkau ne zaidimam, o kaip namu media centra. Ir turiu pripazint nenusivyliau. Filmu, muzikos permetimas labai paprastas (xbox'as atpazystamas kaip ftp serveris) ir greitas.

Ir tai tikrai yra pigiausias media centras siai dienai. Taip, kad kaip media centra ji rekomenduoju.

O jei rinktis tarp PS2 ir Xbox'o kaip konsoles zaidimams, tai vienareiksmiskai PS2!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, oddworld tai gaila, ant ps1 buvo kelios dalys, tai pirma perejau, tik ne visus vergus surankiojau. Labai fainas buvo nors ir 2D grafika. Su protu padarytas, man tokie patinka. Keista kad PS2 netese tos serijos... :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aha, oddworld tai gaila, ant ps1 buvo kelios dalys, tai pirma perejau, tik ne visus vergus surankiojau. Labai fainas buvo nors ir 2D grafika. Su protu padarytas, man tokie patinka. Keista kad PS2 netese tos serijos... :lol:

Buvo 2 dalys. Mano manymu geriausias mano zaistas platformeris... Abi dalys.

O del to, kad serija nutruko, ne Sony kalti, o kurejai zaidimo pareiske, kad programuot PS2 sunkiau nei Xbox'ui ir jie keicia platforma!!! :evil: Debilai, slabakai, ne programuotojai o megejai!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.