strelok16

USB Flash kaip HDD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Taigi, man, nelabai nusimanciam situose dalykuose, iskilo klausimas del USB flash'o naudojimo kaip HDD. Ar galima isirasyti i flash'a zaiddimu DLC? Ar iseitu su juo paleisti kai kuriuos xbox life geimus? Dekui uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Taigi, man, nelabai nusimanciam situose dalykuose, iskilo klausimas del USB flash'o naudojimo kaip HDD. Ar galima isirasyti i flash'a zaiddimu DLC? Ar iseitu su juo paleisti kai kuriuos xbox life geimus? Dekui uz atsakymus

Jo nusipirk tuos dlc/geimus ir galesi i flasha saugot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

X360 palaiko flešus iki 16GB,jeigu prijungsi didesnį fleša,jį susiformatuoti galėsi tik iki 16GB...jame gali išsaugoti arcade žaidimus,save'us,profilius ir gali iš flešiuko žaisto GOD žaidimus ir aišku dlc:rolleyes:

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ah, tai jeigu pas mane 4gb slim'as, tai man nelabai tada ir apsimoka ta flasha pirkti, jeigu i ji, kiek supratau, negalima irasyti DLC is disku?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ah, tai jeigu pas mane 4gb slim'as, tai man nelabai tada ir apsimoka ta flasha pirkti, jeigu i ji, kiek supratau, negalima irasyti DLC is disku?

Nu tai nusipirksi 16gb flasha ir bus totale 20gb xboxe.. ir nesupratau DLC is disku ?? .....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai parsisiunti dlc iš neto į savo PC,įsirašai į flešą,kiši į X360 ir žaidi (aišku su specialiom programom reikia į flešą įsikelti)...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Starscream, na kai yra GOTY zaidimai, pvz fallout 3, Oblivion, juk jie turi 2 dvd su visais addonais - va ka as turejau omeny.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Starscream, na kai yra GOTY zaidimai, pvz fallout 3, Oblivion, juk jie turi 2 dvd su visais addonais - va ka as turejau omeny.

Tai tu nori is disko irasyt i HDD kaip paprasta zaidima per xbox'a? Tada jo, galima taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.