bosas200

Problema su usb

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi turiu prblema foto pridejau taigi prijungiu betka prie usb kad ir tel ir ismeta toki ir visada labai letai keliasi. ir kad ir kur kisciau visada tas pats. Kazkada tai eme ir prasidejo su sykiu is oro nors pilnai mano pc palaikydavo usb 2.0. Gal turit minciu? driverius buvau bandes perrasyt windows taip pat.

post-16556-0-22558800-1310587901_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nėra čia jokios problemos gi, usb tai ne HDD kur 6Gb failą gali įkelt per 2 sekundes...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

yra prblema, man ne vienam pc buvo kad dingsta usb 2.0 palaikymas, win perrasymas nepadedavo, greiciausiai biose saknys, bet niekad nesigilindavau!

pvz compaq evo v800c tapacia lentele mete spec

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-07-13 21:14, 'sakiras' parašė:

nėra čia jokios problemos gi, usb tai ne HDD kur 6Gb failą gali įkelt per 2 sekundes...

Skaityti daugiau  
Supranti esme tame kad dingo usb 2.0 palaikymas. ir kaikuriuos apratus prijungus pvzz isorini hdd ar kaikurias peles jo paprasciausiai neveikia maitinima gauna bet neina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-07-14 09:16, 'bosas200' parašė:

Supranti esme tame kad dingo usb 2.0 palaikymas. ir kaikuriuos apratus prijungus pvzz isorini hdd ar kaikurias peles jo paprasciausiai neveikia maitinima gauna bet neina

Skaityti daugiau  
arba i ta pacia atmintine ta pati filma anksciau per 10s imesdavo, o po lenteles ismetimo meta 2min!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-07-14 14:06, 'tadasas99' parašė:

arba i ta pacia atmintine ta pati filma anksciau per 10s imesdavo, o po lenteles ismetimo meta 2min!

Skaityti daugiau  
va ta ir turiu omeny. ir dauguma prietaisu neveikia pas mane vien del to kad is oro dingo usb 2.0 palaikymas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ir anksciau buvau rases bandyk biose pasikuist, sulyciau default, nu ir gali bandyti draiverius updatint!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turi paieskoti usb driveriu, arba gal net pacios motinines, nes man taip irgi yra buve ant windows xp man atrodo, tai dazniausiai buna kaip jungi naujesne aparatura prie senesnes, todel man atrodo tokia problema atsiranda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-07-18 07:42, 'MedLey' parašė:

Turi paieskoti usb driveriu, arba gal net pacios motinines, nes man taip irgi yra buve ant windows xp man atrodo, tai dazniausiai buna kaip jungi naujesne aparatura prie senesnes, todel man atrodo tokia problema atsiranda

Skaityti daugiau  

ieskok biose problemos, rankiniu budu bandyk ijungt 2.0 palaikyma

nerasi, bandyt default parametrus uzkraut, nepades, atnaujink biosa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bioose ziurejau yra ijunktas usb 2.0 palaikymas. O gali tokia problemele atsitikt del HDD?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va va, pas mane viename usb slote panaši problema. Kartais usb pasijungia kaip 2.0, o kartais kaip lėtasis. Būtų įdomu sužinot kur čia šaknys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-07-13 20:11, 'bosas200' parašė:

Sveiki, taigi turiu prblema foto pridejau taigi prijungiu betka prie usb kad ir tel ir ismeta toki ir visada labai letai keliasi. ir kad ir kur kisciau visada tas pats. Kazkada tai eme ir prasidejo su sykiu is oro nors pilnai mano pc palaikydavo usb 2.0. Gal turit minciu? driverius buvau bandes perrasyt windows taip pat.

Skaityti daugiau  
Ne į temą Sveiki,čia ne į tema bet kai prijungiu prie savo pc sesers ipod tuoch 2g 8gb man metą tokia lentelę bet tik su ipod,su kitais usb įrenginiais to nebūna ir kas keisčiausia tai kad tas pats su abiejais mano pc (laptopu ir stacionaru ) o su kitais pc taip nebuna,gal žinote kame šaknys?ar čia abiejų mano pc usb į pabaiga eina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-07-25 09:32, 'Dzozas' parašė:

Va va, pas mane viename usb slote panaši problema. Kartais usb pasijungia kaip 2.0, o kartais kaip lėtasis. Būtų įdomu sužinot kur čia šaknys

Skaityti daugiau  
Tau dar gerai.. pas mane visuose letasis..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2011-07-25 10:19, 'Mykola' parašė:
Ne į temą Sveiki,čia ne į tema bet kai prijungiu prie savo pc sesers ipod tuoch 2g 8gb man metą tokia lentelę bet tik su ipod,su kitais usb įrenginiais to nebūna ir kas keisčiausia tai kad tas pats su abiejais mano pc (laptopu ir stacionaru ) o su kitais pc taip nebuna,gal žinote kame šaknys?ar čia abiejų mano pc usb į pabaiga eina?
Skaityti daugiau  
ipodo problema cia ne pc pasiskaityk aprasa, gal palaiko tik 1.1

o temos autoriuj siulau atstatyt bioso numatytuosius nustatymus, nepades naujink biosa, nepades mesk kompa pro langa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.