AivQ

Juodas ekranas paleidžiant žaidimą

Rekomenduojami pranešimai

Parsisiunčiu žaidimą, jį su eboot fix'eriu sufixinu, įsikeliu į išorinį HDD, prijungiu prie PS3, įjungiu patcherį, tada nueinu į multiman, pasirenku žaidimą, spustelių X, tada kai grįžta atgal į Menu, spaudžiu ant game - juodas ekranas ir nieko nesidaro. Kompaktas originalus įdėtas. Leidžiu Mx vs Atv ALIVE - neveikia, juodas ekranas, bet neberašo kad ne ta versija, tas pats su DIRT3. Gal turite kokių minčių... Test Drive Unlimited 2 veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dirt3 isvis neveikia nes ner fix dar del mx vs atv nesidomejau gal ir yra fixas jei is isorinio bandyk is vidinioleist parsisiusk naujausia multiman 2.02 man asmeniskai is ~50 zaidimu kiek siunciaus visi veikia su multiman 2.02 neveikia tik tie kurie 3.60 praso tokie kaip dirt3 ar portal2 ar red faction armagedon bet yra kurie ir veikia su patch tokie kaip duke nukem forever ar l.a. noire ar tai operation flashpoint red river

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dirt3 isvis neveikia nes ner fix dar del mx vs atv nesidomejau gal ir yra fixas jei is isorinio bandyk is vidinioleist parsisiusk naujausia multiman 2.02 man asmeniskai is ~50 zaidimu kiek siunciaus visi veikia su multiman 2.02 neveikia tik tie kurie 3.60 praso tokie kaip dirt3 ar portal2 ar red faction armagedon bet yra kurie ir veikia su patch tokie kaip duke nukem forever ar l.a. noire ar tai operation flashpoint red river

Na va aš kaip tik, kaip tyčia parsisiunčiau Operation Flashpoint Red River - juodas ekranas... Pažėk PM ir/arba parašyk ten savo skype, bus kur kas patogiau su tavimi man "susirišti" :) Dėkui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.