Mykola

Atsiliepimas apie PLM shopa ir kodėl verta ten pirkti

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki playmanai norėjau pasidalinti savo mintimis apie playmanijos parduotuvę ir pirkimą iš jos.

Taigi vakar pasiėmiau iš jos Xbox 360 ir esu patenkintas.Žmogus iš kurio atsiėmiau konsolę buvo malonus.Gavau raštišką garantiją.

Pastebėjau kad kai kurie žmonės abejoja ar pirkti iš plm ar ne ir aš norėčiau pasakyti kodėl verta :

1. 250gb starter pack kainuoja 779lt. Pvz kilobaite 4gb versija kainuoja 636lt o (skytech 648lt ) pridėkite HDD kaina (209lt) ir gausis 845lt.Taip kad kas geriau ar toks pat daiktas su ta pačia metų garantija už 779lt ar 845lt? :) taigi pirkdami playmanijoje sutaupote 66lt (nors tai ir nėra taip daug bet 66lt yra 66lt)

2.Naudoti elite jasperiai vaikšto po 600-650lt.I mean wtf? 650lt už konsolę kuri yra naudota + - 2metus ir dažnai perėjusi jau ne per vienas rankas?Nejuokinkite

3.Daug kas sako kad slimas neatrišamas,bet atrišimas ne už ilgo išeis (nors man kaip ir nesvarbu nes pirkau kad online žaisti )

4.Kai išeis nulaužimas playmanijos parduotuvėje galėsi nusiflashinti ten pirktą xbox ir garantija nedings.

Beje greitai manau padarysiu Xbox 360 slim apžvalgą.

Jeigu kas norite pridėkite mane į draugus per xbox live mano gamer tag : MykolaLTU (kolkas turiu tik mw2 )

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gaila, kad tik viena game turi, siaip butume galeje ka nors sumest. O ka veikt su tokiu hd, man 60 gb laisvai pakanka, o su tiek...

Redagavo Wolwerine

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.