julius9890

Kokius Zaidimus Dazniausiai ar ilgiausiai zaidziat ant ps2?

Rekomenduojami pranešimai

Kokius Zaidimus zaidziat ant ps2 koks jums zaidimus buvo sunkiausiai pereiti ar dar dabar ji tebezaidziat nes as noriu parsisiust kai kuriu tai gal patartumet kol kas man dabar patinka 007 Everything or Nothing ir dar toks 1 nes man visai patinka lego zaidai kai kurie. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kažkaip labai ilgai vargau su God Of War 2,bet įveikiau,o dabar žaidžiu Devil May Cry ;) o šiaip žaidų daug ten gerų yra,jeigu patinka tokie nuotykiniai,tai gali žaisti Indiana Jones serija,Tomb Raider serija ir dar daug visokiausių gėrybių ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai turėjau, labiausiai patiko: Gow 2, God Hand, Black ir Urban Reign. ;) Sunkiausias tai Gow 2 manau, tik pusę game man atrodo įveikiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar man asmeniškai labai "nesveikos: buvo Resident Evil,Tekken,Metal Gear Solid,Mortal Kombat,WWE serijos... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandau šiuo metu įveikti Shadow of the Colossus (IGN.com pripažintas geriausiu PS2 žaidimu) be jokios youtube ar dar ko nors, all by my self! Dabar esu ties 10 Colossu ir tikrai nežadu sustot...

Prince of Persia trilogiją turiu, bet kažkodėl įveikiau tik Sands of Times ir The Two Thrones, o Warrior Within spjoviau. Ši dalis tikrai sunki, kai pamatydavau ta Dahaka norėjosi išjunkt konsolę..

Redagavo sakiras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Final Fantasy X daugiausiai manau ;) Nebuvo sunkus ;)

Galetu HD versijas isleis ant Xbox360 ar PS3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar man asmeniškai labai "nesveikos: buvo Resident Evil,Tekken,Metal Gear Solid,Mortal Kombat,WWE serijos... :)

man tai pat patiko bet wwe man neprisirdies.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ilgiausiai žaista ir daugiausiai laiko suvalgiusi turbūt Shin Megami Tensei serija. Daugybė valandų praleista su Personomis, Nocturne, Devil Summoner ir kitais (ech, jei išleistų HD kolekciją, būtų 'must buy').

Final Fantasy X, God of War (I ir II), Shadow of the Colossus - visi tikrai nuostabūs žaidimai.

Nepamenu, kad koks nors žaidimas būtų buvęs itin sunkus. Kiekvienas metė kažkokį iššūkį jį įveikiant, tačiau jokių rimtų užstrigimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiausiai zaidziu Kingdom Hearts 2. Labai geras geimas, nestringa ant mano PS2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

daugiausiai zaidziu Kingdom Hearts 2. Labai geras geimas, nestringa ant mano PS2.

As irgi zaidziau labai sunkiai perejau ant 98 procentu . Man 2as buvo daug idomesnis negu 1as.

:):):fedup::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.