feelgoodLT

XBOX 360 This disc is unreadable

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, noreciau paklausti del tokio dalyko, gal kas zinot: isirasiau is linkomanijos XBOX 360 zaidimus Project Gotham Racing 4 ir FIFA 08, zaidimas pasileidzia, rodo filmukus, pasirinkimo meniu bet kai nori pradeti zaisti ismeta error "This disc is unreadable. Clean the disc with a soft cloth. Restart the console." (na kazkas tokio panasaus). Rasiau i TDK kompaktus, esu rases ir kitu zaidimu ir isirasydavo viskas gerai ir pasileisdavo. Rasau su imgburn ir verify padarau, pries rasydamas dar paziurejau ar stealth padarytas, viskas buvo kaip ir gerai. Tai kame cia problema, ar cia mano irasantis blogai iraso ar cia pats images kuris yra linkomanijoj blogas o gal kas kita?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandyk rasyt i verbatimus :lol: Nemanau kad zaidimuose problema nes as pats juos turiu ir nesiskundziu ..

Jei nepades tai kitas varijantas butu pakeisti irasomaji yrenginy :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Variantas būtų: pakeisti įrašančią programinę įrangą į CloneCD ir laikmeną į Verbatim, jei tai nepadės, tuomet tepadeda tau dievulis ..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo man irgi tas dalykas jau buvo dviem zaidimas,vienam beje naujai rasytam tik vakar Assassins Creed,ir rekorderis tikrai cia ne prie ko nes mano naujas,tai lieka variantas Imgburn gryba pjauna,nors rasiau i Acme ,bet kiti irasyti i Acme veikia puikiai,reiskia kai kurie zaidimai yra labai jautrus gal tiem loadingam,ir jei kas biski ne taip pradeda pjaut grybamir kas blogiausia kad ant ps2 toks dalykas jei budavo tai ismesdavo lentele,tada isimdavai diska,nuvalydavai ar ten ka,vel idedavai ir toliau skaitydavo,o cia biski kas netinka ir iskart ismeta i dashborda,del to tai lievai is tikro pas boxa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.