mega

Composite vs S-VHS

Rekomenduojami pranešimai

Composite vs S-VHS

Nuotrauka VS Nuotrauka

Composite vaizdo kokybe.

Nuotrauka

S-VHS vaizdo kokybe.

Nuotrauka

Composite vaizdo kokybe.

Nuotrauka

S-VHS vaizdo kokybe.

Nuotrauka

Kaip matote S-VHS vaizdo kokybe geresne ryskesnis vaisdas tikslesnis,ryskesnes spalvos,triksmo maziau ir panasiai :thumbsup4:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tas s-video tai čia tik ntsc standartas, pas mus jis nepaplitęs, beto mūsų RGb alternativa daug gražiau atrodo.

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas s-video tai čia tik ntsc standartas, pas mus jis nepaplitęs, beto mūsų RGb alternativa daug gražiau atrodo.

Kodel NTSC kuo puikiausiai veikia ir PAL variantas :) turiu multi kabeli GC,PS2,XBOX koncolei S-VHS ir Composite tik kasko game cube nepalaiko S-VHS :) tik composite gal jo vaizdo plokste nepritaikita tam ar kabelis nepilnai palaiko viska na neaisku :thumbsup4:

Nuotrauka

turiu toki kabeli :) visai nieko :)

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel NTSC kuo puikiausiai veikia ir PAL variantas :) turiu multi kabeli GC,PS2,XBOX koncolei S-VHS ir Composite tik kasko game cube nepalaiko S-VHS :) tik composite gal jo vaizdo plokste nepritaikita tam ar kabelis nepilnai palaiko viska na neaisku :thumbsup4:

na ps2 turi ir Component kabeli juk , kaip sake RGB ta. ir Component eina geriau uz S VHS bet kuriuo atveju. aisku SVHS geriau uz Composite kas be ko.

S VHS

Nuotrauka

Component

Nuotrauka

Y = Luminance, Pb = Chrominance 1, Pr = Chrominance 2

siaip gamecube palaiko componenet laida,bet tik vieni modeliai DOL-001 , o kiti PAL palaiko RGb Scart laida, o NTSC konsole palaiko Svideo. tai tau netiko SVideo jei tavo GC Pal.

Redagavo scalman
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na ps2 turi ir Component kabeli juk , kaip sake RGB ta. ir Component eina geriau uz S VHS bet kuriuo atveju. aisku SVHS geriau uz Composite kas be ko.

S VHS

Nuotrauka

Component

Nuotrauka

Y = Luminance, Pb = Chrominance 1, Pr = Chrominance 2

Na zinau apie tai bet mano TV tiuneris palaiko tik compsite ir super video tai mane tenkina ir tai siam kartui :thumbsup4:

• Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kodel NTSC kuo puikiausiai veikia ir PAL variantas :) turiu multi kabeli GC,PS2,XBOX koncolei S-VHS ir Composite tik kasko game cube nepalaiko S-VHS :) tik composite gal jo vaizdo plokste nepritaikita tam ar kabelis nepilnai palaiko viska na neaisku :thumbsup4:Nuotraukaturiu toki kabeli :) visai nieko :)

Aš neminėjau, kad neveikia aš sakiau, kad standartas tai yra nstc. Beto kiek Pal regiono televizorių turi s-video palaikymą palydinus su scart (kuris yra pranašesnis) ?. Pal regione naudoti s-video nėra naudos pagal mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.