tadasas99

Painstation

Rekomenduojami pranešimai

In the past years, the system has also been repeatedly displayed in clubs and discotheques, at LAN parties and at BDSM parties.

Gerai sugalvota. Girtiems žmonėms neskauda, jiems visada linksma, nori viską išbandyti, o atpjaus sau kokią kūno dalį - patys kalti :)

Man panašu į kažkieno nelabai vykusį pokštą. Įdomu, kas tokį pirktų? Emo? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerai sugalvota. Girtiems žmonėms neskauda, jiems visada linksma, nori viską išbandyti, o atpjaus sau kokią kūno dalį - patys kalti :thumbsup4:

Man panašu į kažkieno nelabai vykusį pokštą. Įdomu, kas tokį pirktų? Emo? :)

cia ne pokstas!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia ne pokstas!

Aš suprantu, kad ne pokštas. Jei jau wikipedia apie tai rašo... Nežinau, čia PlayStation - versija mazochistams? Ai, ne! "Painstation is an art object" - hm, nesuprantu aš šiuolaikinio meno. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dviem studentam atsibodo pasyvus video zaidimai, jie norejo i zaidima isitrukti fiziskai ir sukure painstation, kuriame pralaimejes gauna elektos soka, kencia kaitinimo elementa, arba plakamas botagu, taip smagiau! :thumbsup4:

p.s. painstation buvo gana vykes projektas, todel buvo isleistas painstation2 ir painstation2.5!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Emo? :)

tu jauciu apie emo tik is mtv zinai,o pats zaidimas atrodo visai smagus prie alaus ar panasei :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tu jauciu apie emo tik is mtv zinai,o pats zaidimas atrodo visai smagus prie alaus ar panasei :thumbsup4:

Oi, tik nereikia kabinėtis prie žodžių. Puikiai supratai ką turėjau omeny. Mtv aš nežiūriu. Asmeniškai nieko prieš Emo stilių neturiu, o praeitame poste aš panaudojau šį žodį kitokia prasme, galvojau, kad mane supras teisingai. Jei kas įsižeidė - atsiprašau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Painstatiom = Freakstation...ne prie širdies man tokie bajeriai,bet jeigu kažkam tas tinka ir patinka,tai lai painstation'asi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.