scalman

PlanetSide 2

Rekomenduojami pranešimai

Taigi vakar iš naujo parsisiunčiau, per nauja palošti. Yra išėję updeitai, pagerinantys performance ir žaidimas dabar kaip suprantu pilnai išnaudoja multi-core CPU, ypatingai sparta jaučiasi AMD vartotojams, girdėjau netgi kalbų, kad sukasi geriau už intelį  :dad:  Updeitai mano manymų tikrai vykę. Nesvarbu kokiais nustatymais beloščiau, fps žemiau 20 nenukrenta ir VISADA bottleneckina GPU, nors pas mane dvigubas slibinas stovi ir CPU iki GPU toli. Anksčiau būdavo atvirkščiai su bottlenecku :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi vakar iš naujo parsisiunčiau, per nauja palošti. Yra išėję updeitai, pagerinantys performance ir žaidimas dabar kaip suprantu pilnai išnaudoja multi-core CPU, ypatingai sparta jaučiasi AMD vartotojams, girdėjau netgi kalbų, kad sukasi geriau už intelį  :dad:  Updeitai mano manymų tikrai vykę. Nesvarbu kokiais nustatymais beloščiau, fps žemiau 20 nenukrenta ir VISADA bottleneckina GPU, nors pas mane dvigubas slibinas stovi ir CPU iki GPU toli. Anksčiau būdavo atvirkščiai su bottlenecku :)

Aš irgi planuoju šį žaidimą vėl parsisiųsti. Neesu žaidęs normaliai jo dar. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O lošiu pernauja todėl nes steame negaliu naudoti planetside2.eu acc. Gaila kai jau tiek valandu buvo praleista ir jau nemažai atsirakinęs buvau itemu. Na vienas pliusas tai, kad nicka galėjau savo norima susikurti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

LUKE KARMALI: Sony has confirmed that PlanetSide 2 is set to run at 1080p with a "smooth" framerate on PS4, and promised hands-on time at E3.

The news comes from creative director Matt Higby, who made the comment during a PlanetSide 2 Twitch stream. He revealed the team is still optimising the MMO shooter for the new console, with bespoke UI and control mechanics all part of the process.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Planetside 2 ant PS4 . 1080p / 60fps . ir maxinti pc nustatymai kiek ju ten turi zaidimas.

zaidimas naudos PS4 pultelio touch ir sixaxis valdyma

ir svarbiausia zaidimui nereikes psn plus. kaip sony sake per konferencija ,  free to play yra free to play.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

“'Planetside 2’ allows thousands of people to play on single maps in its current PC version,” Isaac explained. “But when the game shifts to the PS4, there will be no cross-platform play.”

http://www.ibtimes.com/planetside-2-ps4-release-date-2014-game-will-bring-action-larger-audience-says-sony-e3-1598786

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaičiau, kad bus fiksuotas 30fps, kartais matau nukrenta žemiau 30. Minėjo jog taikėsi į 50-60fps, bet per didelius mūšius nepakanka CPU galios apdoroti masei žmonių ir jų projektilėm :)

Čia šiaip didelis mūšis
https://www.youtube.com/watch?v=AdpootO2Ovo

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiskai Netiko  tos planetos po betos. Matyt kurejai patingejo arba nesugebejo padaryti zymiai idomesnio gameplay kad neuzmigt ar neisjunkt geimo po 10 minuciu. Net full zaidimo uz dyka neimciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip kam pagal skonį, neįsivaizduoju, ko jūs tikitės iš FPS žanro. Duoda daug veiksmo, šiaip pagal mane išskirtinis žaidimas, bent jau nežinau kitokio FPS kuriame būtų pastovus mūšis, metai iš metų, be jokių match'ų po puse valandos ar panašiai. Šoki į serverį ir plieki tiek kiek nori, nereikia nieko laukti. Žaidimas unikalus. Pamenu pirmąkart kai pabandžiau, išjungiau po 10min :D po pusantrų metų gryžau nors buvau visiškai pamiršęs kad jį kadaise bandžiau. Žaidimas osom, metacritic įvertinimas 84/100  :) Šiaip žaidimas ir bus nemokamas @tomashex bet dauguma jo net nežais. Priežasties nevardinsiu, bijau įžeisti žmones :D

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.