FUZA

Kokių prekių pageidautumėte PLM parduotuvėje?

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Ne tiek kiek pasiūlymas, bet norečiau paklausti ar jūs užsiimsit Reset Glitch Hack darymu xbox'ams?

Užsiimsime ateityje :devil:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal galit pasakyti kada vel gausit 250gb xbox konsoliu ?

Redagavo sick

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

numatoma data gruodžio 10. kaip bus iš tikro - matysim. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O neimanoma kaip nors anksciau uzsisakyti vieno per jus, domina ir nulauzimas, nes nesinori nieko vezioti o iskart gauti "gatava".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O neimanoma kaip nors anksciau uzsisakyti vieno per jus, domina ir nulauzimas, nes nesinori nieko vezioti o iskart gauti "gatava".

Galima pasirinkt, kad iš kart nuflašintu ir gauni iškart pribumbasintą. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane irgi domintu naujas 250GB XBOX slim nelauztas, bet jei tik gruodzio 10 planuoji gauti, tai ilgokai, vat gautum kitos savaites pabaigoje, tai tikrai butu geriau ;)

O siaip is pastabu del parduotuves, tai jei nera prekes reiketu jos ir nerodyti, turiu omenyje kad neleisti pasirinkti jos langelyje, net uzsakyti mygtuko neturetu buti salia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane irgi domintu naujas 250GB XBOX slim nelauztas, bet jei tik gruodzio 10 planuoji gauti, tai ilgokai, vat gautum kitos savaites pabaigoje, tai tikrai butu geriau ;)

O siaip is pastabu del parduotuves, tai jei nera prekes reiketu jos ir nerodyti, turiu omenyje kad neleisti pasirinkti jos langelyje, net uzsakyti mygtuko neturetu buti salia.

juk parašyta buna kad išparduota :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal naujausias žinias siunta atvyks greičiau - gruodžio antrą dieną laukiame slimų su 250 GB HDD. :)

O del prekių matomumo mes to nedarysime dėl google indeksavimo bei SEO sumetimų. Prekės rodomos, tačiau šalia jų aiškiai parašyta išparduota. To turi pakakti.

Tik yra vienas bug'as parduotuveje, kad to nerodo xbox konsolėms. Tačiau aprašyme raudonom raidėm irgi parašyta yra, kad neturim tokio modelio. Pilnai ištaisyta bus per sekantį forumo atnaujimą. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kada vel gausit ps3 org pultu? ar bent vienas is parduodamu ps3 pultu vibruoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4 GB tikrai šiais metais neturėsim.

kaip del mano klausimo? kokie reikalai su tais pultais?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip del mano klausimo? kokie reikalai su tais pultais?

ps3 neoriginalių tik turime šiuo metu. Orgų joysticku nežinoma kada dabar gausime.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.