tymbarkFM

Harry Potter

21 narys prabalsavo

1. 1. Kurios HP filmų dalys geriausios?

• The Philosopher's Stone
      8
    • The Chamber of Secrets
      8
    • The Prisoner of Azkaban
      11
    • The Goblet of Fire
      8
    • The Order of the Phoenix
      6
    • The Half-Blood Prince
      5
    • The Deathly Hallows - Part 1
      7
    • The Deathly Hallows - Part 2
      8

Rekomenduojami pranešimai

Es mates beveik visas dalis, tik vienos, man atrodo 5 dalies nemates. Visos patiko dalys hario poterio, bet pacios pirmos man pavyzdziu buvo idomiausios, nzn del ko bet mane jos trauke tiesiok ziureti, o dbr tai tik paziurejau ir viskas, dar nemaciau Deathly Hallows part 2, bet reiks paziureti :offtopic: O knygu tai neivienos neskaites.

Ne į temą

O manes HP veikėjas taip ir nesužavėjo..filmus berods pora žiūrėjau tai visai nekabino..prieš tai bandžiau knygą perskaityti,bet taip jos ir neįveikiau...Reiks kada vėl pabandyt pažiūrėt visus filmus nuo pradžių ir gal įsmigs tas kablys ant HP serijos :thumbup:
Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai idomus filmas perskaiciau knygas visas ziurejau filmus visus tik pt 2 deathly hallows ir geimus visus zaidziau tik 1 dalies nezaidziau grafikele nieka gera. o seip filmo laukiu. :whistling::cheers::D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesą sakant, patariu nepagailėti pinigų ir naujausią HP dalį pažiūrėti kine. Nebūtinai 3D. Jei nors kiek prijaučiat Hario Poterio nuotykiams tai jums patiks. Mano manymu, tai yra geriausia pabaiga kokia tik galėjo būti. Ir soundtrack, ir drama, ir spec. efektai, ir veiksmas... Tikrai pranoko mano lūkesčius. +100500 jiems už tai! :beta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Harry Potter man yra puikus ir nuostabus, taciau tas ispudis paliktas labiau pirmuju daliu, o ne paskutiniu. Reziumuojant: 1,2,3 - liux; 4 - so so; 5 - liux; 6 - sucked; 7- so so.

Aisku ta paskutine dalis, jei, tarkim, ji butu buvusi koks antras filmas is visos sagos, tai butu patekusi i liux kategorija, bet... Kad mane islaikyti uzintirguota ir sudominta reikia labai dideliu pastangu, o 7 dalyje nebuvo jau nieko tokio, ko nebuciau maciusi ar nebuciau tikejusis: nei efektai, nei siuzetas - tiesiog filmas, kuris smagiai susiziuri ir laikas kino teatre neprailgsta.

Ai! Atsiprasau - kai kas netiketo buvo :thumbsup4: Tai ta galutine dalis - 9 years later, ar kazas tokio. Why! Tos paskutines minutes nesuteike jokios absoliuciai naudingos informacijos, tai visiskai nereikalinga siuzeto detale, su grimu xebra irgi matesi, kad nesistengia ir tt. Tai ta pabaiga, mano akimis, nueme minimum viena bala (kalbant 10balej sistemoj) nuo filmo. Iskart man ji primine 23 su puse LOTR pabaigas, kai jau nori kino salej plot ale happy ending, bet jie vis neisbaigia ir nesibaigia :)

Bet! Nepaisant stai tokios mano nuomones apie paskutini filma, Harry Potter mano atmintyje isliks ilgai: kad ir email'o subject'as " Is it ..? Is it Harry Potter - the boy who lived?", kuriuo diskutavome kada ir kaip eisime ziureti ta paskutine dali ir kolegu ispustas akis, kai atsidarydavau outlooka, kad kzka parodyciau, o jiems pries akis atsiverdavo 17 is eiles laisku vien su sita fraze vaizdas :) ; kad ir Harry Potter nights, puikios emocijos su zmonemis, kurie ta filma lygiai taip pat dievino ir mylejo ir tt.

Stai tokia ta tokele, bet tatai, Tymbarkiukau, tu jau zinojai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi paskutine dalis man nepatiko.. Jau tos dvasios visiskai nebeliko. Vien zo, kaip pabaiga, tai baisiai nuvyle.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.