tymbarkFM

Harry Potter

21 narys prabalsavo

1. 1. Kurios HP filmų dalys geriausios?

• The Philosopher's Stone
      8
    • The Chamber of Secrets
      8
    • The Prisoner of Azkaban
      11
    • The Goblet of Fire
      8
    • The Order of the Phoenix
      6
    • The Half-Blood Prince
      5
    • The Deathly Hallows - Part 1
      7
    • The Deathly Hallows - Part 2
      8

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Režisierius: David Yates
Vaidina: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Maggie Smith
Premjera: 2011 m. liepos 15 d.
Trukmė: 130
Biudžetas: $250 mln. (kartu su "Part 1")

Taigi, šiuo metu (2011.07.07) Londone vyksta pasaulinė paskutiniosios Hario Poterio filmų dalies premjera. "Deathly Hallows - Part 2" yra pirmas (ir paskutinis) 3D filmas serijoje.

Kaip jums patinka ši pasaka? Ar laukiate pabaigos? Ar žiūrite ir kiek kartų matėte? Jūsų mintys apie Harį Poterį. :unsure: Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prarades man idomuma jis. kai pats buvau dar jaunas ( :unsure: ) tai buvo visai idomu ziureti tuos vaikiskus nuotykius ir visus tuos spalvingus burtus, o dabar tai jau jie subrendo, pasidare melodramos visokios, vos ne jersey shore.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man tai patinka visai dabar. Laukiu ir paskutinės dalies, bet kažkaip nesinorėtų, kad baigtųsi. Serijos tik kelias dalis perskaičiau (berods 5), bet buvo įdomios, net nežinau kodėl sustojau skaityti... Gal dar ir paskaitysiu prie progos. O į temą tai jeigu kūrėjai pabaigs gražiai seriją, kad ašarą išspaustų tai bus sunku išsirinkti kuri serija geriausia.

+ kodėl sukūrėt apklausą kuri geriausia jeigu paskutinės dalies net negalima dabar pamatyti? :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

+ kodėl sukūrėt apklausą kuri geriausia jeigu paskutinės dalies net negalima dabar pamatyti? :D

Galvojau: pridėti naujausią dalį prie apklausos ar ne, bet nusprendžiau kad reikia pridėti, nes premjera jau ne už kalnų. Kad žmogus ką tik atėjęs iš kino teatro galėtų nueitį į PLM forumą ir iš karto pažymėti - "Part 2". :xd:

Pats esu skaitęs tik trečią dalį "Azkabano kalinys", bet filmus visuomet žiūriu su didžiuliu malonumu. Prieš kiekvieną naujai pasirodančią filmo dalį pažiūriu prieš tai išleistus filmus. :unsure: Pasaulis, veikėjai, aplinkos ir visa istorija apie magijos pasaulį atrodo tiesiog fantastiškai. Love it! :super:

geda pasakyt,bet nemaciau nei vienos dalies,knygu ir neskaiciau :sorry:

Ne visiems filmas patinka, tad nieko gėdingo čia nėra ;) Bet pabandyk kada, gal patiks. Pirmos dalys gan vaikiškos, iškart perspėju :lol: Redagavo tymbarkFM

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar kai jaunas buvau, kaip kileris sako :unsure: labai mėgdavau šituos filmus. Trečios dalies buvau kasetę ant vcr grotuvo nusipirkęs, tai pražiūrėjęs esu gal kokius 20 kartų, jai ne dar daugiau. Poto sekė 4 dalis, kurią irgi nusipirkau, bet vertimas buvo labai ne koks. Su šia dalim ir dingo tas didžiulis susidomėjimas. Jau net nebeatsimenu apie ką buvo Half-Blood Prince dalis, o Deathly Hallows išvis dar neradau laiko pažiūtėti. Bet dar pamatysiu manau, visvien tokį kelią atėjus reikia pamatyt kaip ten pasibaigs :sorry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nemaniau, kad tiek dalių yra. :unsure: Žiūrėdavau kai vapše mažas vaikas buvau, bet va paskutinė dalis buvo "Azkabano Kalinys" ir toliau nemačiau, bet galvoju ir kitas pažiūrėti, nes visgi pradėjau, tai reikia baigt. :sorry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu žiūrėdavau pirmas tris dalis kiekvieną dieną.. Visos trys pirmos dalys primena gerus laikus, bet iš visos sagos didžiausią įspūdį paliko Azkabano kalinys, nes buvo tas atitrūkimas nuo pirmų dviejų dalių ir šiek tiek skyrėsi nuo likusių penkių filmo dalių. Labiausiai nepatikusi Ugnies Taurė ir turbūt Fenikso Brolija, nes filmas buvo pakankamai neaiškus ir nuobodus. Dar labai patiko Mirties Relikvijų pirma dalis ir turbūt eisiu žiūrėti antros. :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Net nemaniau, kad tiek dalių yra. :unsure: Žiūrėdavau kai vapše mažas vaikas buvau, bet va paskutinė dalis buvo "Azkabano Kalinys" ir toliau nemačiau, bet galvoju ir kitas pažiūrėti, nes visgi pradėjau, tai reikia baigt. :)

Same here. Maciau tik pirmas 3, ir vis neprisiruosiu prisimint senu laiku, atsisiust ir paziuret... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu mates 4 dalis, nepamenu kokias ir išvis man jis nelabai patinka. :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia butu galbut pirma dalis, nes kai pamaciau buvo naujove tarp to laiko filmu, o sekancios dalys buvo nuobodzios, nes tokio siuzeto ir tikedavausi. Deadly hallows part 1 dar nemaciau, bet i naujausia dali eisiu, vien del to, kad su drauge sutarem eit i naujausia saulelydzio dali, kuri man susizavejimo nekelia kaip ir jai Haris Poteris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deadly hallows part 1 dar nemaciau, bet i naujausia dali eisiu, vien del to, kad su drauge sutarem eit i naujausia saulelydzio dali, kuri man susizavejimo nekelia kaip ir jai Haris Poteris.

Jei jau eisi į naujausią dalį, tai būtinai prieš tai reikia Deathly Hallows - Part 1 pažiūrėti, nes Part 2 yra tiesioginis tęsinys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Knygų nors ir neskaičiau, bet visus filmus su dideliu susidomėjimu žiūrėjau. Fantazijos tikrai netrūksta autorei :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perskaičiau visas knygas,peržiūrėjau visus filmus,o labiausiai patiko 7 dalies 1 ir 2 dalys. Nuostabu . :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Es mates beveik visas dalis, tik vienos, man atrodo 5 dalies nemates. Visos patiko dalys hario poterio, bet pacios pirmos man pavyzdziu buvo idomiausios, nzn del ko bet mane jos trauke tiesiok ziureti, o dbr tai tik paziurejau ir viskas, dar nemaciau Deathly Hallows part 2, bet reiks paziureti :offtopic: O knygu tai neivienos neskaites.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.