xxxx

xbox live ir init internetas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi noriu paklausti kas jungesi i xbox live per init interneta, nes man niekaip neiseina prisijungti gal reikia jiems paskambint ir pasakyt kad noriu jungtis i xbox live, prasau padekit jei zinot kaip busiu labai dekingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, taigi noriu paklausti kas jungesi i xbox live per init interneta, nes man niekaip neiseina prisijungti gal reikia jiems paskambint ir pasakyt kad noriu jungtis i xbox live, prasau padekit jei zinot kaip busiu labai dekingas.

tai internetas čia niekuo dėtas man atrodo, gal tik tu nemoki pasijungt, ar turi modemą/routerį, kuris paskirsto internetą. Jai turi turėtų automatiškai pajungt (bent jau man taip buvo), nebent gali būt, kad kažką reikia vest, bet aš to gerai nežinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu neturi routerio patarciau nusipirkt ir tada problemos bus issprestos.

Redagavo Starscream

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nusipirk ruoteri ir viskas bus ok as tau sulau D-Link dir-615

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neimk jokiu d link ir pan siulau linksys firmos rauteri juk jis tarnaus ne vienus metus.. :unsure:

Redagavo martynukazzz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ir D-Link geras jeigu ant jo nededi karstu puodu ar panasiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, o aina interneta pajunkti i xbox beto modemo?

Jai neina, tai kiek jis kainuotu modemas?

Nu ka žinau jai tau interneto reikia tik xboxe, tai ir vest tiesiai laidą nuo tos "rozetkos", nežinau ar kas gausis, bet geriau internetą paskirstyti. Modemų kainos įvairios toks normalesnis 100 lt kainuos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O galima ir du laidus pasidaryti ir vieni kisi y Xbox, o kita i pc ir viskas.

Jei nori taip padaryti, tau reikes routerio, ta laida kuri viena dabar turi kisti i routeri, o routeris turi dazniausiai 4 ethernet port'us, tai i viena kisi PC laida, o i kita xbox'o :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jaigu as ta interneo laida nuvedu tik i xbox ir ykisu, tai man tik bus pas ji internetas,o kaip noreciau ant pc tai galeciau issiimti laida ir kisti i pc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jaigu as ta interneo laida nuvedu tik i xbox ir ykisu, tai man tik bus pas ji internetas,o kaip noreciau ant pc tai galeciau issiimti laida ir kisti i pc.

Gali ir taip daryt jei internetas nepriristas prie MAC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O, jaigu priristas tai negalesiu taip daryti??

Nebent skambintum interneto tiekejams ir sakytum, kad pas tave yra dar vienas kompas ir, kad leistu ji prijungti, jei nesutiks, tada pirk routeri, juk patogiau vistiek taip negu kaisiot laidus kelis kart i diena.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.