dreamas0

Update

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu as updatinsiu zaidima imanoma gaut bana?Ir kokio el pasto reikia norint uzsiregistruot xbox360 live?

Redagavo dreamas0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jeigu as updatinsiu zaidima imanoma gaut bana?Ir kokio el pasto reikia norint uzsiregistruot xbox360 live?

Jeigu ne originalus žaidimas,o kopija,tai aišku,kad yra tikimybė gauti baną :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu ne originalus žaidimas,o kopija,tai aišku,kad yra tikimybė gauti baną :notworthy:

apsimoka bandyt updatint fifa11?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

apsimoka bandyt updatint fifa11?

Nu kas per klausimas ar apsimoka. Tai jai žaidimas pilnai sutvarkytas su agbx360, pas tave xbox'e naujausias Fw, tai net klaust nereikia, daryk update ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu klausima as per pc atsisiunciau xbox video update ir isirasiau i flasha idejau i box ir man updata padare bet video nerodo ir man nebeleidziau lost game is disku (neorgu) =man dingo nuflehinimas ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turiu klausima as per pc atsisiunciau xbox video update ir isirasiau i flasha idejau i box ir man updata padare bet video nerodo ir man nebeleidziau lost game is disku (neorgu) =man dingo nuflehinimas ?

Dingo nuflashinimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne bana gausi o naujausia update kuris perflashins tavo nuflashinta xbox dvdrom i orginalu atgal. jei ta dalyka jau sutvarkes tada aisku kad galima visiem zaidimam daryt update. banai kolkas tyli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur galima nufleshint boxa?

Gali pats, jai moki, bet manau, kad ne. Gali vest pas meistra, pasiieškok savo mieste.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.