ch0k3

Televizoriaus playback problema

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Problema tokia: isimetu į flash'ą fimą BDrip, formatas .avi, bet įkišes į teliką (Sony KDL-40EX700) ir paspaudes ant video failo man meta "No playback available" . Mačiau jog yra funkcija dar įjungti DivX, bet reikia jungti telika prie interneto, kas man nelabai išeina, nes sony wi-fi priedo neturiu, o laidu taip pat nepavyks nuvesti, taigi ar įmanoma kaip nors išspresti tokią problemą. Dar prie to pačio pridėsiu, ar televizorius gali nuskaityti .str(subtitrų) failus, o jei ne, tai kaip subtitrus galima sujungti su pačiu video failu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandyk atsinaujint teliko fw.

Tai bet tam reikia neto, o aš nelabai turiu salygų teliko pajungti prie jo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

samsungas mano nuskaito, sony turetu irgi, jei turi laptopa, gali lan kabeli pajungt nuo laptopo ir pasharint intika kad atnaujint ;] siaip jei palaiko updeitintis turi ir is usb.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu nunešiau telika prie pc ir pajungiau neta, tai kaip supratau fw naujausia ir nesupdatina nieks. Beto dar tuos DivX uregistravau, bet dar kol kas nebandžiau filmo leist. Reiks rytoj pabandyt ir pažesiu ar pasiteisino ar ne atlikti darbai :yes: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.