televizorius

XBL Gold Dashboard akcijos

Rekomenduojami pranešimai

Kol turėjau Gold'ą - Dashboard'as mirgėte mirgėjo visokiomis akcijomis (arba pvz normali kaina +2 XBLA žaidimai) ir pan.

Buvau netikėtinai nustebintas, kai pasileidau žaidimą ir sako, kad tam turi būti su Gold'u :)

Šiek tiek esu atitrūkęs nuo Xbox dalykų.. klausimas: kada tie visokie 1mėn. už svarą pasirodo? Random'u ar tiems, kam Gold'o mažiausiai reikia? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai man buvo pasibaigęs gold, kažkurioje xbox dashboard reklamu skilty visą laiką buvo pasiūlymas xbox gold maza kaina, pereik per tas visas zaidimu ,filmu reklamas gal rasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai man buvo pasibaigęs gold, kažkurioje xbox dashboard reklamu skilty visą laiką buvo pasiūlymas xbox gold maza kaina, pereik per tas visas zaidimu ,filmu reklamas gal rasi.

Peržiūrėjau vakar atsakingai. Mistiškai nebuvo nei vieno pasiūlymo. Išskyrus gold'as už standartinę kainą (39.99 svarai ar kažkas panašaus).

Realiai ne kažką čia sutaupysiu.. Jei per savaitę neatsiras normalių pasiūlymų, teks pasiimti kokį http://www.cheapxboxlivecodes.com/xbox-live-gold-subscription-codes/cheap-12-month-xbox-live-gold-membership-subscription/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

likus ~2 savaitem iki goldo pabaigos pradeda lysti akcijos. man atrodo buvo kad atrodo 30 svaru uz metus ir 2 menesiai po svara. seip velnias zino, as kiek laive sedejes tiek goldu buves. bet vat dabar pasibaige jis man ir jau kai noriu is xbl pirkt metus tai sako uz 40 svaru moket. gali bandyti laukti tu random akciju, bet man atrodo pats zinai kad po to kortele pririsa ir kas metus ar kiek nuskaitineja litus. we talked about that already

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OK. Aišku.

bet man atrodo pats zinai kad po to kortele pririsa ir kas metus ar kiek nuskaitineja litus. we talked about that already

Žinau. Bet man tai nesudaro problemų - vienas skambutis į Xbox supportą ir autorenewal nuimamas tą pačią minutę. Tad kaip ir ne problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.