ltskill7

Ps2 Slim problema

Rekomenduojami pranešimai

Mano PS 2 Slimas neskaito disku. Nei originaliu nei irasytu kiek idedu diska tiek raso idekite ps2 formato diska... Prasau padekit ps2 buvo pirktas neseniai (pries 2-3 men) del malonumo pazaisti senus gerus zaidimus. :) Laukiu Pagalbos! :)

3dit: Ps2 Modelis SCPH-90004, Ir nerodo ModBo chipo paveiksliuko isijungus.

ps2 chipuotas. :)

Redagavo ltskill7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia su ausu krapstuku ir truputi alkoholio? :)

Nu, su kokiu sidru ar alum nemanau, kad gerai būtų.. :) Pats dar kažkaip niekad nevaliau, nes nesusidūriau su tokiom problemom, bet man atrodo kažkoks specialus yra skystis, bet gal klystu, nes nežinau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet sakykim kodel man Modbo chipo ablemos kai ijungi konsole nera ?

Ai isbandziau pravalyti lazeri su dekolonu ir krapstuku. idejau originalu diska ir vistiek tas pats. Please insert ps2 or ps formar disc. :whistling: kame saknys? gal koks kontaktas chipo atsijunge?

Redagavo ltskill7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo,kad geriausias variantas butu tiesiog isardyt konsole ir pabandyt pasiziureti,vis tiek ji ciupuota ir garantinio salygu nepazeisi :)pagal tavo pasakojima tai tikrai kazkokio kontakto atsilitavimu kvepia... :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai sakykim man atidarius konsole reiks paciam prilituoti ta kontakta? (jeigu atsilitaves) :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai sakykim man atidarius konsole reiks paciam prilituoti ta kontakta? (jeigu atsilitaves) :D

Ne b*****,padėti konsole po pagalve prieš einant miegoti ir velykų zuikio paprašyti kad ryte prilituotą rastum :) kas per klausimai.aišku kad taip, juk pilnas internetas info ir foto kur ką lituoti.Jei atsilitaves ar atkibes kuris kontaktas pažiuri pagal konsolės ir čipo modelį kur jį lituoti ir viskas (turėtum net be neto pamatyti kur jis buvo lituotas,nebent meistras kruopščiai prilitavo :) )

Ne į temą

Beje o kai kaku padarau tai reikia užpakali nusivalyti? :)
Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

koks tavo Ps2 slim modelis ? idomu ?

Mega matau ne iki galo skaitai :) . Ps2 Slim SCPH-90004

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.