tulolas

Reikia pagalbos del routerio

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kas galetumet padet del routerio? Pas mane situacija tokia: Turiu 3 apraratus : 2 personalinius pc ir ps3. intikas veikia tik ant 1 pc , nes priristas prie mac adreso. o as noriu kad veiktu ant abieju personaliniu, ir dar ant ps3. tai koki man routeri pirkt? buciau lb dekingas uz pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

žiūrint ko tau reikia. Ar tau reikalingas Wi-Fi , ar ne. Pas mane stovi d'link dir 300. Aisku jis nera is geriausiu, bet su multicast'u susitvarko gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi Dlink dir-300 nesiskundziu gerai veikia du kompus prisijunges esu + xbox.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane irgi Dir-300, bet nepatariu išvis D-Link routerių pirkt, jei dabar galėčiau pakeisti situaciją tikrai nebūčiau pirkes Dir-300 routerio ir net nesirinkčiau D-Link routerių. Nesakau, kad Dir-300 yra labai blogas routeris, paprastam naudojimui tikrai tinka, nes pats esu pajunges PC ir Xbox ir viskas gerai veikia, bet Dir-300 turi kažkokį portų atidarymo problemą, nes kiek esu bandes atidaryti portus, niekaip neišeidavo ir su šia problema susidūriau ne tik aš bet ir mano kaimynas, kuris taip pat turi Dir-300 routerį ir jam taip pat portai neatsidaro. Taigi jei renkiesi routerį rinkis Linksys arba Asus firmos, nes jie tikrai geri ir nemanau ar susidursi su kokia nors problema :).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz pagalba zmones, @Luigi - na nezinau, ant ps3 ir ant vieno personalinio yra wifi, o ant sito kur prie maco priristas - kaiptik ne :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jeigu yra galimybe prisijunkti su laidu , tai geriau patariu laida. Bet aišku Wi-Fi patogiau. Ypač jeigu turi laptopa. Bet PS3 stabiliau veikia su laidu. Na jeigu Ps3 pasijungęs per bevieli , tai regis reikia rankiniu budu DNS suvesti, kad stabiliai veiktu. na bent ansciau taip buvo. Gal dabar šios problemos ištaisytos. Prie Dir-300 ,kaip ir panašių router'ių, galima pajungti 4 laidu ir daug belaidiniu budu. tai kažka panašaus ir siūlyčiau, tik kaip kolega anščiau minėjo. Geriau pasiieškok Asus arba Linksys firmos.

Redagavo Luigi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu o tai paaiskink man durnam, kaip gali but routeris be wifi?

o per ta DIR-300 ikisu interneto laida i ji, susikonfiginu ir wuolia, intikas ant 3 aparatu?

Gal beto galetumet kasnors man tinkanti routeri uz 50-60lt parduot? :))

Redagavo tulolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aa, dabar supratau :whistling: tai koks gi visdelto man tiktu? dir-300, dir-100 tiktu? bet tai jei be wifi routeris tai tik per laida galesiu ant visu 3 aparatu?

Jeigu jungsi su laidais ir 3 lizdai yra tada taip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekas nepaminejo kad svarbiausia kad routeris turetu mac klonavimo funkcija, routeris turi savo mac adresa, kuriam nebus leidziama prisijungti prie interneto, tau reikes ant routerio ivesti to kompo mac ant kurio veikia internetas o ant kompo koki kita suvesti, nes dvieju vienodu negali buti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekas nepaminejo kad svarbiausia kad routeris turetu mac klonavimo funkcija, routeris turi savo mac adresa, kuriam nebus leidziama prisijungti prie interneto, tau reikes ant routerio ivesti to kompo mac ant kurio veikia internetas o ant kompo koki kita suvesti, nes dvieju vienodu negali buti!

O tai kaip pakeist ta mac' ant kompo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš su savo Dir-300 kolkas problemu neturejau. Tiek pajunginedamas, tiek su portų atidarymu. Pajungiau labai paprastai. Routeris pats suklonavo PC mac adresa ir man paciam nieko nereikejo daryti. Svarbiausia ideti instaliacini diska ir daryti viska pagal nurodymus. O ant PC aš mac'o nekeičiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

amex linkas tik apie kompiuterio komponentu mac adreso keitima, t.y. w-lan, tinklo korta, tau reikia routerio adresa keisti, tam reikia i routerio meniu ieiti, norint tai padaryti tau reikia

1.suzinoti routerio gateway adresa, gali rasti manuale, arba pajungus routeri prie kompiuterio, start\run rasai CMD spaudi enter, juodame lange rasai IPCONFIG matysi gateway adresa.

2. isijungi interneto narsykle ir i adreso laukeli suvedi gateway adresa, paprasys vartotojo vardo ir slaptazodzio, org abu buna ADMIN arba ADMINISTRATOR, jei netiks ziurek manuale!

3. kai pateksi i routerio meniu jei jis turi mac klonavimo funkcija ja susirasi ir pakeisi mac i toki prie kurio priristas tavo internetas ir tik tada tavo routeris gales prisijungti prie interneto!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.