tomas123

ps3 del multiman. nepaleidzia zaidimo

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, taigi nusipirkau ps3 man sake kad jis yra nulaustas, cfw 3,55. Va kaip buna kai paspaudziu multiman.

pasileidziu multiman, tada ismeta Multiman cannot enable BD-ROM emulaton. Funnctionality may be restricte.

Tada spaudziu x ismeta zaidimus kurie yra, spaudziu su x dantes inferno ismeta i game ir nebuna to zaidimo, bunu idejas ufc 2010 orginalu game, tik ufc icion buna.(bandziau su ufc 2009 ir neina)

Tada bandau su select + X tada ismeta.

Do you want to start the game now without exiting to XMB?

Warning: Some game do not support such launch mode.

Tada paspaudziu x ir man pajungia ufc o ne ta zaidima kuri pasirinkau..

Kas galetu but blogai cia??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia blogai gali būt tik tai, kad paieška nesugebi pasinaudot. Naudok kitą managerį arba isirašyk failą iš linko į PS3 ir įsirašyk susiradęs naujausia multiman jeigu vistiek neveiks.

http://www.mediafire.com/?mdp6tbudd77aepl

Redagavo Dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia blogai gali būt tik tai, kad paieška nesugebi pasinaudot. Naudok kitą managerį arba isirašyk failą iš linko į PS3 ir įsirašyk susiradęs naujausia multiman jeigu vistiek neveiks.

http://www.mediafire.com/?mdp6tbudd77aepl

Butu galima biski aiskau paiskinti kaip viska daryti arba tiesog galetumet atsiusti link kaip viska reikia pasidaryti, nes as ant ps3 atnaujinimo bukas, nes pries 3 dienas gavau ta ps3 tai dar nelabai gaudaus kaip viska padaryt reikia.. Aciu is anksto.. Sry del paieskos pirma diena sitam website.

Kaip ten ta faila isirasyt isikeli i usb rakta tada ka reiketu daryt?

Redagavo tomas123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu galima biski aiskau paiskinti kaip viska daryti arba tiesog galetumet atsiusti link kaip viska reikia pasidaryti, nes as ant ps3 atnaujinimo bukas, nes pries 3 dienas gavau ta ps3 tai dar nelabai gaudaus kaip viska padaryt reikia.. Aciu is anksto.. Sry del paieskos pirma diena sitam website.

Kaip ten ta faila isirasyt isikeli i usb rakta tada ka reiketu daryt?

Pirmiausia tai su PC ji isextraktini, kad gautum .pkg faila. Isikeli i flasha, pajungi i PS3. Eini i "Game" Ir turi but pasirinkimas "Instal package files" ar kazkas panasaus, per ten irasai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma reikia žinoti koks butent pas tavę CFW 3,55 nes modifikacijų yra daug o Multiman ant daugelių modifikacijų tiesiog neveikia. (pvz Waninkoko CFW, ITA ir t.t.)

Mano patarimas - parsisiųsk arba ROGERO MANAGER arba IRIS manager

Rogero - http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=573

Iris - http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=646

Ir nesuk galvos :unsure:

Instaliacija labai paprasta. Parsisiųnti, išpakuoji archyvą ir gautą .PKG failą įkeli į USB flash diskelį.

Įdedi į PS3 ir per meniu susirandi - GAME -=> INSTALL PACKAGE FILES

Viduje atsiras tavo gautas .PKG failas. Instaliuoji ir viskas. :unsure:

Pats naudoju Waninkoko CFW v.2 (3.55) ir dėjau skersą ant Multiman (naudoju tik NTFS draiverį kada reikia didelį geimą perkelti į vidinį HDD nes FTP labai lėtas budas.

Rogero ir Iris suderinamumas su žaidimais toks pats kaip ir Multiman, bet nereikia visuokių kombinacijų varyti, knystis su paleidimais kaip visokios "butinos" opcijos.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visų pirma reikia žinoti koks butent pas tavę CFW 3,55 nes modifikacijų yra daug o Multiman ant daugelių modifikacijų tiesiog neveikia. (pvz Waninkoko CFW, ITA ir t.t.)

Mano patarimas - parsisiųsk arba ROGERO MANAGER arba IRIS manager

Rogero - http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=573

Iris - http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=646

Ir nesuk galvos :unsure:

Instaliacija labai paprasta. Parsisiųnti, išpakuoji archyvą ir gautą .PKG failą įkeli į USB flash diskelį.

Įdedi į PS3 ir per meniu susirandi - GAME -=> INSTALL PACKAGE FILES

Viduje atsiras tavo gautas .PKG failas. Instaliuoji ir viskas. :unsure:

Pats naudoju Waninkoko CFW v.2 (3.55) ir dėjau skersą ant Multiman (naudoju tik NTFS draiverį kada reikia didelį geimą perkelti į vidinį HDD nes FTP labai lėtas budas.

Rogero ir Iris suderinamumas su žaidimais toks pats kaip ir Multiman, bet nereikia visuokių kombinacijų varyti, knystis su paleidimais kaip visokios "butinos" opcijos.

Aciu, viskas veikia jau, tik yra dar viena problema, nepagaunu kaip zaidimus isikelt i ta ps3 is pc, per cable sake gerai kelt draugas, tik jis asilas man neaiskina kaip ikelt, gal galetum paiskint kaip isikelt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiųnti šitą programelę, vadinama OpenPS3FTP

http://www.ps3hax.net/downloads.php?do=file&id=643

Instaliuoji taip pat į savo PS3 kaip rašiau ankščiau ir paleidi.

DĖMĖSIO - kad visa tai veiktų PS3 turi buti pajungtas per routerį, kitaip nieko neišeis.

PS3 programoje bus rodomas konsolės IP. Imi kokį nors FTP klientą savo PC (FileZilla pvz) ir prisijungi.

Žaidimų direktorijas (pvz BLES011020 ir t.t.) įkeli į HDD0 -=> GAMES ar GAMEZ direktoriją, priklausomai nuo to, kurią direktoriją pasirinkai, paleidžiant BACKUP MANAGER (Multiman, Iris, Rogero Gaia, ir t.t.)

Paleidi per BACKUP MANAGER

P.S. Šis metodas yra labai lėtas deja, todėl aš pvz FTP metodą naudoju tik kada reikia pakeisti kokius nors mažus failus.

Kitas metodas yra ir geresnis ir aplamai lengvėsnis - tai išorinis HDD. Manau jau turi tokį jeigu naudoji CFW nes kaip sakant tik su vidiniu toli nenuvažiuosi.

Žaidimai į jį keliasi lygiai į tokią pačią direktoriją kaip ir HDD0 tik aišku galima kaip paprastą diską ji prijungti prie kompo ir rašyti ramiai be jokių FTP.

Jeigu reikia nukopijuoti žaidimą į vidinį HDD - BACKUP MANAGER turi tokias funkcijas savo meniu. Įšorinis HDD turi BŪTINAI būti FAT32 failo sistemos.

Kitas dalykas jeigu žaidime yra failai, kurių dydis yra virš 4gb. Tada FAT32 įšorinis HDD deja jau netiks. Ten jau kitokie variantai eina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos